Случай на скандал и побой между двама перничани изясняват служители от Първо РУ

Случай на скандал и побой между двама перничани изясняват служители от Първо РУ.
На 02 март, в полицията бил подаден сигнал от бащата на 32-годишен жител на областния град, че в пернишко заведение възникнал скандал между синъ му и негов познат, при който 32-годишният бил ударен в областта на лицето. След преглед в болница е установено, че има фрактура на носни кости, освободен за домашно лечение. 40-годишният мъж, извършил портивоправното деяние е установен и задържан за до 24 ч.
Започнато е досъдебно производство по чл. 129 от Наказателния кодекс и действията по разследването продължават под надзора на прокуратурата.

16-годишен от пернишкото с. Дивотино е управлявал мотопед без регистрационни номера. Момчето било проверено в условията на специализирана полицейска операция на 02 март от служители на Първо РУ. Мотопедът е иззет, а на непълнолетния е съставен акт по Закона за движение по пътищата за това, че е неправоспособен.  

33-годишен е задържан за шофиране на автомобил след употреба на наркотици.
На 02 март, в пернишкия кв. „Изток“ от служители на Второ РУ бил проверен лек автомобил „Мерцедес“ с водач 33-годишен жител на областния град. При изпробването му с техническо средство бил отчетен положителен резултат за амфетамин и канабис. Мъжът дал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч. Автомобилът му е иззет и е образувано  бързо производство.  

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини