Костадин Костадинов: Тук сме да преосновем България

Костадин Костадинов от "Възраждане" заяви, че България изчезва с 214 души на ден, води се опустушителна война в близост до нас, а инфлацията разяжда хилавите основи на българската икономика. На този фон цяла седмица новите депутати са се занимавали с темата дали руският посланик да присъства на първото заседание на НС.

Народното събрание ще събере не народни представители, а мнозинство от безразборна евроатлантическа тълпа, заяви лидерът на "Възраждане" 

Той запита хората дали са доволни от това, което виждат в залата в парламента и дали са доволни от проведените предсрочни парламентарни избори, като изрично уточни, че се обръща само и единствено народа, а не към депутатите в словото си.

Мнозинството от народа се въздържа от участие в изборите и никой няма как да говори от името на народа, отчете Костадинов. Тези хора ли (депутатите - б.р.) очаквате да ви управляват, да бъдат справедливи и користни в действията си, както всички се заклели. Не си мислете, че това е нещо ново, обърна се Костадинов към обществото.

"Кой ще спре вкарването на България в Украйна, какъвто сценарий чертае евроатлантическата тълпа в парламента и няма да позволи България да се превърне в изгорена земя? Кой ще запази българския лев и няма да допусне замяната му с евро? Кой ще върне свободата и независимостта на българската държава, похитена от десетилетия насам? Няма кой друг, освен българският народ, стига да избере свободата пред робството. „Възраждане“ е инструментът в ръцете на народа това освобождение да се случи", посочи Костадинов.

България заслужава нови водачи и е крайно време политиката да бъде управлявана от мъже, а не от мижитурки, категоричен бе Костадинов.

"Тук сме да преосновем България и да покажем, че политиката не трябва да е борба за постове, а за идеали", каза още Костадинов. По думите му страната няма повече време за губене. "Възраждане" иска да изправи на крака България и повече страната ни да е васална територия. Партията на Костадин Костадинов ще се бори за демографското развитие на страната, ще се борят против зелената сделка, ще защитават националния интерес на страната, няма да допуснат въвличането на България във войната в Украйна.

България заслужава съвестно управление, качествено образование и справедливо заплащане на труда си, каза още Костадинов. С лозунга "Време е за Възраждане" Костадин Костадинов завърши речта си обръщение към народа от пленарна зала.

Източник: БНТ

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Bu
    BULGARISTAN
    3 -1
    10:40, 19 окт 2022
    Да . България има нужда от нови лидери , но ти не си от тези който може да бъде лидер. каракачански С И г а н и н.
  • 2
    11
    1122
    1 0
    12:24, 19 окт 2022
    Тоя се сложи редом до Хан Аспарух... ще "преосновава"... Да пази Господ
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини