Четири бързи производства са започнати в Перник и Радомир

Четири бързи производства са започнати в Перник и Радомир.
Вчера, 30 минути след полунощ, на ул. „Бл. Гебрев“ в пернишкия кв. „Изток“ е проверен лек автомобил „Фолксваген голф“, управляван от 42-годишен от гр. Костенец. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 96 промила в издишания въздух. Отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч. с полицейска мярка.
53-годишен от пернишкото с. Дивотино е управлявал лек автомобил „Пежо“ с концентрация на алкохол в издишания въздух 1, 57 промила. Мъжът е проверен вчера, около 22:30 ч. в пернишкия кв. „Изток“. Дал е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за до 24 ч.
Отново вчера, около 22:40 ч. в пернишкия кв. „Проучване“ е проверен лек автомобил „Тойота“ с водач 48-годишна столичанка. Тестът й за алкохол се оказал положителен – 1,57 промила в издишания въздух.
42-годишен радомирец е управлявал лек автомобил „Фиат“ под въздействието на амфетамин. Мъжът е проверен на 23 септември, около 22:40 ч. в гр. Радомир. Дал е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за до 24 ч. с полицейска мярка.
Работата по документиране на случаите продължава.

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини