Никой не иска "Ловци на духове 3"

Очакваното продължение на хитовата поредица Ghostbusters е на път окончателно да се раздели с актьорския състав от първите две части.

След като преди месец Сигърни Уивър (Sigorney Weaver) категорично отказа да се появи в него, сега нежелание за изява в проекта демонстрира и звездата Бил Мъри (Bill Murray). 

"За мен продължението съществува предимно като идея, но много трудно осъществима. Не съм виждал сценария, но реално погледнато, филмът е изчерпан. Не бих искал да участвам в него и да го сполети съдбата на втората част, която си беше провал. Предпочитам да си остана у дома, да играя билярд и да го гледам като страничен наблюдател", коментира Мъри.

Съмнения в реализацията на Ghostbusters 3 изрази и друго водещо име от актьорския състав в първите две части - Дан Акройд (Dan Akroyd). Иначе проектът е дело на Columbia Pictures, като студиото сериозно се е заело да преговаря с Айвън Райтман (Ivan Reitman), стоящ в основата на успешния първи филм от сагата (както и на не толкова успешни втори).

Оригиналът се появява на екран през 1984 година и дори бе номиниран за 2 награди Оскар. След касовия успех, пет години по-късно се появи и продължение, което обаче не бе прието толкова положително от киноманите. Ако все пак се стигне до успешна реализация на трета част, то тя би следвало да дебютира в киносалоните през лятото на 2012 година. 

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини