Отвлякоха син на бизнесмен в Студентски град

Мъж е бил отвлечен тази вечер в района на „Студентски град", научи Дарик. Според непотвърдена информация отвличането е станало в района на Зимния дворец. 

По първоначални данни похитителите са били с бял микробус. Част от тях са били маскирани като полицаи. 

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви пред Дарик, че отвлечения е студент в Националната спортна академия, но отказа да каже името му. По непотвърдена информация отвлеченото момче е син на бизнесмена Румен Гунински - Румен Гунински-син. 

Цветанов каза още, че отвлеченото момче не е криминално проявено. По информация на Дарик, отвлеченото момче е син на столичен бизнесмен. 

В момента района в „Студентски град" е отцепен от полиция. Органите на реда издирват микробуса на похитителите. Сигналът за нападението е бил подаден на телефон 112. 

В района, където е извършено похищението, се намират едни от най-луксозните заведения в „Студентски град". Наблизо са и студентските общежития на НСА. 

Името на Румен Гунински е свързано с туризма. Според непотвърдени данни той е съдържател и на редица заведения. В момента той е и общински съветник на БСП в Правец.

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини