22.02.2022 – какво е специалното на днешния ден?

Настоящият месец февруари предложи няколко отличителни дати – 02.02.2022, 20.02.2022 и 22.02.2022. Всички те съдържат множество повторения на числото 2, което определено не е случайно. Какво означава днешния ден и защо той е специален?

22.02.2022 – какво е специалното на днешния ден?

22.02.2022, вторник или казано по друг начин – вторият ден от седмицата. Този факт от натрупване на двойки предизвиква голямо вълнение в хората, които се интересуват от значението на цифрите. В нумерологията числото 2 се свързва както с интуицията и чувствителността, така и със силата, която идва от взаимодействието и сътрудничеството с другите.

22 е по-мощно от 2, тъй като двете двойки една до друга се считат за главно число. Днешният ден съдържа в себе си две повторения на главното число 22, така че определено е специален. Поредиците от еднакви числа (обикновено три или четири) са известни още като ангелски числа и за вярващите – начин по-висшите сили да комуникират с нас хората.

Използвайте енергията на днешния ден и напишете своите намерения на лист. За какво мечтаете? Какво искате да постигнете в живота си? Какво искате да промените? Можете също така да направите нещо приятно за себе си или пък да опитате нещо ново. Сами изберете по какъв начин ще прекарате този специален ден. За да се възползвате максимално от специалната енергия на 22.02.2022, фокусирайте се върху това, което искате.

От астрологична гледна точка, днес Слънцето се намира в Риби, Луната в Скорпион, Юпитер също е в знака на Риби. Комбинацията от водни знаци повишава интуицията и чувствителността. Позволете си да усетите своите емоции и не бягайте от тях. „Чуйте“ какво ви казват вашите чувства на днешния ден.

Повтарянето на числото 2 още е знак за баланс, вяра и започване на нов цикъл. Приемете този ден като началото на по-добрия живот, който желаете да живеете. Днес ще усетите повече енергия и мотивация да тръгнете в посоката, която наистина искате. Също така обърнете внимание на баланса между своето съзнание и своето подсъзнание – между това, което смятате, че сте и това, което е вашата сенчеста страна.

Не губете вяра, защото само с нейна помощ ще можете да се възползвате максимално от новите възможности. Ако имате време, отделете час, в който да релаксирате, да напишете на лист своите намерения и да се свържете по-добре със себе си.

 

 

 

Източник: rozali.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини