Да покориш скалите

Изображение 1 от 3

    Руслан Терзиев, №9 в листата на ПП ГЕРБ в Кърджали

    Приятелите му, които не са никак малко, го наричат Рони. Роден e преди 36 години.Бакалавърската си степен позащита на националната сигурност завършва в смолянския филиал на ВСУ „Черноризец Храбър“. Като свое най-голямодостижение от студентските години определя това, че е успял да остави съседната област с една красива жена по-малко. Съпругата му Николина загърбва родния Смолян, за да го последва в Кърджали, където се установява младото семейство. В момента Рони кара магистратура по данъчен и митнически контрол в същия университет.

    Едно от големите предизвикателства, с които се захваща по време на студентството, е курсът по скално катерене към пещерен клуб „Перла“. Успява да овладее този спиращ дъха опасен спорт и получава сертификат от Българската федерация по спелеология.Благодарение на пещерното и скално катерене е обиколилдузина недостъпни за повечето хора природни забележителности в цяла България. Скалното катерене го е научило да подхожда към риска с  уважение и да е прецизен в преценката на силите си.

    Николина и Руслан имат прекрасна дъщеричка във втори клас, която също възпитават в любов към природата и животните. Миналата година, както всички нормални семейства,се редували с помощта на баба и дядо да помагат в дистанционното обучение. Въпреки всички усилия, които учителите полагат в онлайн-уроците, нищо не може да се сравни с присъственото обучение, казва Рони. Всички възрастни в семейството са ваксинирани. Това е въпрос на отговорност към самите нас, но най-вече към обществото, твърди кандидат-депутатът от листата на ГЕРБ

    Руслан се занимава с политика повече от десет години. В ГЕРБ е от самото основаване на кърджалийската организация. Изкачил е стълбата на партийната йерархия от най-ниското стъпало – от редови член, през секретар ипредседател на областната младежка организация, до общинското ръководство на ГЕРБ в Кърджали. На местните избори през 2019 г е избран за общински съветник от листата на ГЕРБ и като такъв се откроява с активната си гражданска позиция. Третите поредпарламентарни избори за една година Руслан Терзиев обяснява с провала на т. нар. партии на протеста. В тяхната безотговорност към съставянето на редовно правителство той вижда страх от тежестта на управлението и панически опит да се измъкнат от носенето на отговорност.Друго, което го притеснява у някои политически лидери, е манията да се говори „от името на суверена“. Като любител на историческаталитература,
    Рони е открил за себе си една закономерност: появи ли се месия, който да заговори от името на народа, обществото е това, което ще плати горчивата цена.

    Можете да чуете какво каза Руслан при представянето на листата на ГЕРБ тук.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини