Бившият финансов министър Кирил Ананиев е начело на листата на ГЕРБ - СДС в Перник

Бившият финансов министър Кирил Ананиев е начело на листата на коалиция ГЕРБ - СДС в 14-ти МИР в Перник, която бе регистрирана днес в РИК. Ананиев е с корени от Пернишкия край - баща му е от брезнишкото село Горна Секирна, майка му е от трънското село Лева река. Влизаме в предизборната кампания с гордо вдигната глава и увереност, че изграденото в последните години ще бъде оценено от хората, заяви Ананиев.

Новите лица в листата на ГЕРБ-СДС за 14 МИР-Перник са Георг Георгиев - председател на националната младежка организация на ГЕРБ и бивш заместник - министър на външните работи, и Деян Маджарски - представител на община Радомир, които са на второ и трето място.

Подреждането в листата от 4-то до 8-мо място се запазва същото, както за вота на 4 април, а именно: Емил Костадинов, Александър Александров, д-р Александър Александров, Стефан Маринов и Христина Георгиева.

"В последните седмици станахме свидетели на грозна и очерняща кампания от страна на нашите опоненти по отношение на всичко постигнато през последните години. Това е недопустимо и дълбоко невярно, защото хората усетиха положителните резултати от управлението във всички сфери на публичния живот", коментира Ананиев. Той съобщи, че коалиция ГЕРБ-СДС ще предложи анекс към програмата си за управление, в който са застъпени теми от изключителна важност за младите хора, осигуряване на качествено здравеопазване за всеки и навсякъде, бърз старт в бизнеса за младите предприемачи и др.

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини