iPhone може би ще снима в 8К през 2022 г.

Въпреки че до премиерата на следващия iPhone тази есен все още остава доста време, известният анализатор на тема apple Минг-чи Куо вече коментира какво ще ни донесе iPhone догодина. В свой доклад той прогнозира, че Apple ще подобри значително камерата на iPhone като в същото време ще се откаже от идеята за iPhone Mini.

Вместо това, семейството на iPhone през 2022 г. ще включва два модела с 6.1 инча екран и два с 6.7 инча. Два от те ще имат относително по-ниска цена, докато другите два ще бъдат позиционирани твърдо във флагманска територия. Според Куо, 5.4-инчовият iPhone вероятно ще се появи отново тази година, но за 2022 г. Apple няма да сглоби нов компактен модел.

Куо прогнозира, че сензорът в iPhone през 2022 г. ще бъде 48 МР и вероятно ще снима 8К видео. Той прогнозира, че перископичните камери ще дебютират през 2023 г., макар първоначално да мислеше, че можем да ги видим още догодина. Пак тогава Apple би следвало да въведе допълнителни функции като вграден в дисплея Face ID модул.

Действително, iPhone 12 Mini е един от най-добрите малки телефони с усещане за флагман, но въпреки това той не се продава добре и това може да накара Apple да преосмисли стратегията си.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини