Мустафа Карадайъ: ДПС е единствената партия в която има приемственост на поколенията!

Изображение 1 от 2


    Екипът на Централния лъч на ДПС подкрепи кандидатите за народни представители от област Кърджали и партийния апарат в гр. Момчилград, село Звездел, гр. Крумовград, гр. Кирково и кв. Възрожденци, общ. Кърджали. Водач на листата на ДПС в Кърджали е лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, втори е Хасан Азис, трети Ресми Мурад, четвърти Мукаддес Налбант и пети Байрам Байрам.
    Държавните органи трябва да функционират в полза на хората, заяви лидерът на ДПС пред съпартийците. "От тук на висок глас трябва да кажем: Хора без чест, хора, за които конституцията, законите, правилника на Народното събрание нямат значение, нямат място в демократичните органи на нашата родина. И ние на тези избори ще го покажем. Защото възстановяването на държавността означава държавните органи и институции да функционират, съгласно конституцията и законите на страната, в диалог, координация и взаимен контрол, изпълнявайки ясна програма за ускорено икономическо развитие на страната с ясни приоритети. Това означава рестарт на държавността", каза още водачът на листата на ДПС в Кърджали и председател на ДПС Мустафа Карадайъ.
    Карадайъ каза още, че ДПС е единствената партия, при която има приемственост между поколенията и това се вижда най-ясно в изборните листи, където опитните политици са с младите.
    Купуването и  продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини