Samsung разработват 30W зарядно за Galaxy S21, което ще се продава отделно

Изображение 1 от 2

    Аpple предизвикаха широка вълна от коментари с решението да не включват зарядно и слушалки в стартовия комплект на iPhone 12. Доста потребители изразиха недоволство, като някои от тях подкрепиха компанията. Официалният мотив на Apple е да бъде по-екологична за околната среда, а също, че много от клиентите им разполагат с някои устройства с iOS.

     Това означава, че вече разполагат със собствено зарядно и слушалки за iPhone. Само броени дни след премиерата Samsung се пошегува с Apple заради липсата на слушалки и зарядно в комплекта на iPhone 12. По този начин компанията не пропусна възможността да привлече внимание към себе си за сметка на своя най-голям конкурент при смартфоните.

    Samsung подготвят няколко съществени промени в своята стратегия в мобилната индустрия през 2021г. Така например вече знаем, че премиерата на Samsung Galaxy S21 ще бъде изместена с няколко седмици. Новите флагмани на компанията ще бъдат представени на 14 януари, като реалните продажби стартират две седмици по-късно.

    Въпреки първоначалната си идея, обаче Samsung вероятно ще разочароват доста свои потребители. Причината е, че корейския бранд ще се присъедини към своя конкурент, което означава, че смартфоните от серията Galaxy S21 няма да имат зарядно и слушалки в комплекта подобно на iPhone 12.

    Последните данни на корейските медии разкриват, че е възможно Samsung да включат 25W зарядно в комплекта на смартфоните. Този аксесоар, обаче ще е наличен само в някои пазари. Успоредно с това Samsung работят над 30W зареждане, което ще е оптимизирано за Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra.

    Потребителите ще могат да го купят отделно, ако имат нужда от допълнително зарядно. Корейският производител също така предлага 45W USP-PD зарядно. Samsung Galaxy S21 Ultra ще предложи поддръжка на S Pen, но стилусите също ще се продават отделно на пазара.

    Премиерата на флагманите е само след няколко седмици, когато ще разберем повече за дистрибуцията и мобилната стратегия на Samsung през 2021г.

    Източник: digital.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини