Акценти по DC през ноември

Треска за злато
От вторник, 17 ноември, в 22:00 ч.
Живеейки без електричество в жестоката пустош на Юкон, група амбициозни златотърсачи усилено търсят ценния метал. Рик може или да удари голямата печалба, или да изгуби всичко, а Паркър има шанс това да е най-добрият му сезон в търсене на подходящото място с нова златна жила. Очакват ги безброй предизвикателства. Екипите трябва да работят неуморно, за да поддържат машините в изправност. Дали ще успеят, или ще се провалят, зависи от приятелствата, които ще успеят да създадат в общността, ако искат да имат шанса да забогатеят.

Светът на автомобилите с Майк Брюър
От сряда, 11 ноември, в 22:00 ч.
Търговецът на коли Майк Брюър знае много за автомобилите, но дори той не е запознат с всичко. Майк тръгва на обиколка, за да се запознае с други хора, които споделят любовта му към откриването, създаването и управлението на моторни превозни средства. Дали става дума за лоурайдъри и хората, които ги управляват в Лос Анджелис, за драг състезание на шампионите в Индианаполис, или за среща с механиците от Чикаго, които съхраняват изкуството за ръчно изработване на автомобилни каросерии, Майк открива и преживява някои невероятни моторни субкултури и се запознава с хора, чиято страст към автомобилите не отстъпва на неговата.

Аляска: Последната граница
От събота, 21 ноември, в 21:00 ч.
Дълбоко в пустошта на Аляска живее семейство Килчър и изолираната им общност. Семейството, начело с патриарха Ац Килчър, живее в чифлика си близо до Хоумър, Аляска, от четири поколения насам. Тези мъже и жени се борят със земята, от която изцяло зависят в дивата природа. Няколко месеца през лятото и есента те се занимават с градинарство, лов и риболов, събиране на провизии и подготовка на животните за оцеляване през свирепите зими в Аляска. Повечето членове на семейството живеят почти изцяло без електричество, без течаща вода и ток и се гордеят с това. Но свободата има цена и макар че животът им никога не е скучен, оцеляването не е лесно.

По следите на океанските гиганти
От неделя, 1 ноември, в 21:00 ч.
Изследователят и режисьор на филми Патрик Дикстра пътува до края на света, за да открие най-големите и неуловими океански гиганти в завладяващата поредица. От анализ на поведението на кашалотите в Доминика и нощно гмуркане с гърбати китове в Колумбия до използване на дронове за проследяване на гренландски китове в Русия, Патрик навлиза дълбоко в техните тайнствени подводни светове. Предстои му да открие много за световните океани, приближавайки се както никога досега до някои от най-енигматичните същества в света.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Хороскоп за 24.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Погрижете се за здравето си и добрата си физическа форма. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете по-отговорни към себе си. Подбирайте храната си и се движете повече. Съберете силите си за начинание, изискващо много енергия. В личните си взаимоотношения е добре да бъдете по-открити.
24 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С прагматичното си мислене ще се предпазите от разочарования. Следвайте набелязаната си програма и ще избегнете затрудненията, както и се окажете на подходящото място. Срещите ви ще минават гладко и в конструктивен план ще подреждате детайлите по предстоящ проект. Много хора имат се нуждаят от вас, бъдете благосклонни към желанията им.
24 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Финансови придобивки ще направят деня ви особено щастлив. Проявената ви находчивост и съпричастност към проблемите на други хора ще бъде възнаградена. Пред вас се откриват нови хоризонти, не ги затваряйте с прибързани реакции и гняв от чужди ходове. Погрижете се и за здравето си, не експериментирайте с него.
24 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Динамичен ден и промяна на плановете ви. Нововъведение на работното място ще ви съсредоточи към служебните задачи. Ако ви владеят романтични мисли ще трябва да ги отложите до почивните дни. Тогава ще може да си позволите разпускане и повече волности. Няма как, ще трябва да потърпите.
24 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще бъдете ангажирани в много посоки. Независимо с какво се захващате бъдете търпеливи към другите и избягвайте конфликтите. Това ще ви спести време и доста главоболия. Постигате добри резултати в нещо, което сте си поставили като цел. Децата ще ви донесат радостни вълнения със своите изяви.
24 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Делата ви ще се развиват и без да изпадате в крайности. Достатъчно е да сте трезво мислещи и добри. Ако пък решите да бъдете наблюдатели няма да сгрешите. Каквото има да се случи, ще стане. Прекалено изнервени сте, намерете време за почивка. Нужно ви е да преосмислите някои свои възгледи и решения.
24 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се справите със задача, работата по която изисква допълнителна информация. В състояние сте да се мобилизирате и да доведете нещата до добър край, включвайки участието и на други хора. Дайте си почивка вечерта, има какво да ви зарадва, стига да не предпочетете тишината.
24 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще се отнесете достатъчно сериозно към чужд проблем, използвайки рутината и опита, които имате. Помагайки, на практика облекчавате собственото си положение. Безработните ще открият нови идеи, част от които ще побързат да приложат на дело. Постепенно отпада зависимостта ви от други хора.
24 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Ще откриете подходящите хора, с които ще се сработите бързо и така ще навлезете в новата си среда. Приятелски настроен към вас човек ще ви покаже, че оценява присъствието ви и заедно можете да постигнете много.
24 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Влагайки желание и енергия във всичко, с което се занимавате, ще постигате очакванията си. Домашните ремонти могат да се разраснат, но винаги е така - започваш едно, а излизат още.
24 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще наложите ред и дисциплина по отношение на работата си, особено, ако тя включва участието и на други хора. Тези ви действия няма да се приемат с възторг, но и няма да срещнете спънки. Очертават се финансови придобивки, а други, които търсят работа, ще намерят своето място. Прогнозите ви ще се сбъднат и ще повишите авторитета си, което ви задължава.
24 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Професионални интереси ще ви подтикнат да търсите съдействие от представители с ясни позиции и изразено присъствие в съответната сфера. Организирани и делови, ще пристъпите към адекватни и последователни действия. И ще постигнете своето, така, както сте го правили и до сега.
24 ное 2020
Последни новини