BG: Екстремни коли по поръчка по Discovery през октомври

Експедиция до ръба
От неделя, 25 октомври, в 22:00 ч.

През 2018 г. капитан Клемънс Габриел, семейството му и смесена група от съвременни изследователи се впуснаха в приключението на живота си - пътешествие през прочутия Северозападен морски път. В исторически план районът не е лесен за преминаване и макар че много хора са били съблазнени от красотата и измамното му спокойствие, малко са успели да се справят. След няколко рекордно топли лета в Арктика, Клем и екипът му очакват безпроблемно плаване, но вместо това се озовават в най-студения сезон от 25 години насам. Повечето капитани биха се върнали обратно, но Клем взема шокиращото решение да продължи. Приключението, започнало като приятелска авантюра, бързо се превръща в криза на живот и смърт. Завладяващата поредица ще ви предложи автентичен достъп до мотивите, страховете и борбите на хората, които оцеляха след 11-месечно пътешествие през легендарния Северозападен морски път.

Дивото семейство от Аляска
От петък, 23 октомври, в 22:00 ч.

Дълбоко в пустошта на Аляска живее семейство, чиито членове са родени и израснали далеч от цивилизацията. Били Браун, съпругата му Ейми и седемте им пораснали деца - пет момчета и две момичета - живеят толкова далеч от цивилизацията, че обикновено не срещат никакви други хора от шест до девет месеца в годината. Те имат собствен акцент и диалект, наричат себе си „глутница вълци", а през нощта и деветимата спят заедно в едностайна колиба. С други думи, те не приличат на никое друго семейство в Америка. Сезонът показва как братята и сестрите бързат да завършат амбициозната си водоснабдителна система. Били получава новина която разтърсва "глутницата" и променя посоката на бъдещето им. Междувременно Беър отива на лов, където обмисля важно житейско решение. Какво ще се случи с уникалната "глутница"?

BG: Екстремни коли по поръчка
От сряда, 7 октомври, в 21:00 ч.

Легендарният автомагазин за коли по поръчка "Galpin Auto Sports" отваря врати и разкрива какво се случва зад кулисите по време на забележителните проекти на екипа във динамичната поредица. От исторически възстановки, през футуристични дизайни, до поправка на находки от плевни и хамбари, екипът буквално събира коли от цял век под един покрив. Всеки епизод следва Бо, Дейв и Майк, които откриват исторически и уникални коли. След като ги поправят, те могат да вкарат отново в историческите автомобилни енциклопедии. По пътя срещат хора и места, за които историческата находка е на първо място. След приключването на всеки проект, те поставят колата на изпитание. Включват се в най-големите състезания, минават с колата през най-трудните маршрути и представят на света най-странната колекция от коли, виждани някога. Най-важната цел на момчетата е да обогатят автомобилната история и да спасят колите от забрава.

Легенди от дивата природа
От събота, 17 октомври, в 22:00 ч.

Хора от целия свят съобщават за странни нападения на животни над местни жители, за нови хищници, които се изкачват на върха на хранителната верига, променяйки естествения ред и за близки срещи с мистериозни създания. Завладяващата поредица следва двама експерти по дивата природа и приятели от детството, които разследват, документират и се опитват да разрешат някои от най-невероятните загадки на природния свят. Сертифицираният водач в дивата природа Деймиън Дъфи и фотографът и преследвач на бури Мат Хофман не се страхуват от опасни ситуации. Двамата обхождат диви места в цял свят от Аляска до Папуа Нова Гвинея, за да намерят отговорите на някои от най-страховитите мистерии на дивата природа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини