ОфисиТЕ възстановяват правилата за безопасна работа

ОфисиТЕ възстановяват предприетите през месец март мерки  за работа във физическите им магазини в гр. Първомай.

Всички плащания на каса Изипей и Булсатком се извършват само и единствено в обекта на ул. „Христо Ботев“ 1а- ОфисиТЕ 2, като в него не се извършват никакви други услуги или продажби. Той става единствено каса на ИЗИПЕЙ. Вътре се допускат само по двама клиенти, които се обслужват на двете отдалечени работни места. Клиенти ще влизат след излизане на вътренаходящите.

В обекта ни на ул. „Княз Борис I” 28 обект Офисите 1 – остава търговски обект, в който се обслужва на две работни места. Част от услугите няма да се извършват /тези при които е необходим близък контакт с клиента/. На едното работно място се извършват продажби, на другото копирните услуги и изписване на продадените копирни материали. Във обекта се допускат до трима клиенти и след излизането на един може да влезе следващ. В този обект няма да се извършват никакви платежни услуги.

Цветарският магазин на ул. Княз Борис №6 – Бутик „Дивна“ ще работи като се допуска по един клиент вътре.

Възможно е да се правят поръчки по телефон за доставка на място на необходимите  материали и консумативи в рамките на работния ден на територията на община Първомай. Поръчките могат да бъдат правени на телефон -033662371 за канцеларски материали , консумативи и техника. За цветя 0899897815

Онлайн поръчките се обработват и изпращат с куриери без промяна. Могат да се правят поръчки със вземане от място в гр. Първомай.

Управителят на ОфисиТЕ предупреждава: Моля пазете Вас и хората около Вас. Спазвайте изискванията на Националния оперативен щаб. Така ще можем да Ви обслужим спазвайки закона.

Платена публикация

Видеа по темата

Последни новини