Всички персонажи в "Дюн" в новия тийзър (трейлър)

Warner Bros. пуснаха тийзър трейлър за адаптацията на "Дюн" на Денис Вилньов.

Това е първият от двата филма, базирани на романа на Франк Хърбърт, с Тимъти Шаламе като младия принц Пол Атреидис. Ще го видим да се сблъска в различните действащи във Вселената сили, за да поеме контрола над ценния ресурс на планетата си - меланжът, който позволява космически пътувания, удължава живота и подобрява умствените способности.

В момента е под въпрос дали ще излезе на планирата дата - 18 декември. "Тенет" трябваше да стане един от блокбъстърите на Warner Bros. за 2020 г., но успя да събере само 20 милиона долара през първия си уикенд в САЩ. Което не е лошо за COVID времена, но е далеч от очакванията. Излизането на трейлър изглежда показва, че студиото все още планира излизане през декември, но няма да е изненада, ако решат да е през лятото на 2021 г., когато ще има по-голям шанс за боксофиса.

Във филма участват още Ребека Фъргюсън като лейди Джесика Атреидис, Оскар Исак като херцог Лето Атреидис, Стивън Макинли Хендерсън като Туфир Хават, Джош Бролин като Гърни Халек, Джейсън Момоа като Дънкан Айдахо, Зендая като Чани, Стелан Скарсгард като барон Владимир, Шарън Дънкан-Брустър като д-р Лиет Кайнс, Дейв Баутиста като Глосу Рабан, Шарлот Рамплинг като Бен Джезърит и Хавиер Бардем като Стилгар.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини