Потребителите на “Ситигаз” с възстановени суми от сметките си

“Ситигаз” връща суми по сметките на клиентите си в цялата страна, включително и в Димитровград.

Акцията на дружеството е след намаляването цената на природния газ в периода август 2019 година до април 2020 година.

В тази връзка Ситигаз България ЕАД възстанови на 24-ти юни сумата, върната от Булгаргаз ЕАД, чрез кредитни известия към всички свои клиенти.

Прихващането ще се извършва с покриване на неплатена фактура за природен газ и със сметките за месец юни и следващи месеци. А целта е стимулирането на потребителите да използват колкото се може повече екологично гориво за битовите и производствените нужди. На фокус отново е опазването на природата и осигуряването на по-чист въздух.

От Ситигаз България информират, че сумите, които още не са приведени от други контрагенти на Булгаргаз ЕАД, ще бъдат включени в разчетите с клиентите след получаването им.

На всички клиенти е изпратенo уведомително съобщение с текст, в който ги уведомява, че има издадено кредитно известие за съответния клиентски номер, което връща сума от намалената цена на газа и която сума, ще бъде приспадната в следващите фактури.

За повече информация, клиентите могат да посетят офиса на „Ситигаз България“ ЕАД, намиращ се в гр. Димитровград, ул. „Цар Симеон“ №5 /партер/ или да позвънят на телефон: 0391/3 12 19 и 0894604993.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини