iPhone 3GS стана най-продаваният телефон в историята на AT&T

Продажбите на оператора в първия ден бият всички рекорди с други устройства

Новият iPhone 3GS е най-продаваният телефон в историята на AT&T, според вътрешни документи на телеком оператора, изнесени в множество интернет блогове.
Първият ден на епълския смартфон е рекорден по продажби за AT&T. Постигнатите резултати са по-високи от тези на предшестващите модели, дори и по време на традиционно най-силните коледни продажби, както и в Деня на благодарността.
Над един милион устройства iPhone 3GS са продадени за първия уикенд от пускането на смартфона. На предходната версия на iPhone бяха необходими два месеца за достигане на милион продажби.
Apple все още не е обявила официални данни за продажбите на iPhone 3GS. Очаква се компанията да направи това по време на следващия тримесечен отчет.
Междувременно новият iPhone беше признат за най-бързия в уеб сърфирането измежду всички смартфони, вкл. и предходните версии на епълския продукт.
iPhone 3GS получи и негативни отзиви. Така например, редица потребители се оплакаха от прегряване на устройството. Apple призна за проблема, но увери, че той не влияе на работоспособността на iPhone.
Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини