Samsung S8000 Jet за мултимедийни забавления

Мистериозният телефон, който Samsung обеща да покаже днес, се казва S8000 Jet. Моделът е с мултимедийна насоченост, което сочат и техническите му характеристики.

За качественото цветопредаване се грижи 3.1" AMOLED дисплей с резолюция WVGA, изобразяващ до 16М цвята, а управлението е поверено на последната версия 2.0 на интерфейса TouchWiz, пише mobilebulgaria.com

Той разполага с 3D меню за достъп до мултимедийните функции на телефона, може да бъде управляван чрез жестове (накланяне, потупване и т.н. на телефона) и предлага функция, с която отключването на екрана и стартирането на избрани приложения може да става с изписването на букви от азбуката.

Основният екран отново съдържа уиджети, като могат да бъдат изтеглени и допълнителни.

Сред основните технически характеристики на телефона са 5МР камера с автофокус и двойна LED светкавица, GPS приемник, Wi-Fi, работа с DivX и XviD видео и FM радио с RDS. Вградената памет е в размер 2GB, а за производителността се грижи процесор, работещ на 800 Mhz.

За любителите на музиката са добавени 3.5 мм аудиоизход и поддръжка на технологии като DNSe и SRS Sound Effect, а сърфирането в Интернет е поверено на собствения браузер Dolfin, базиран на WebKit.

Засега не е ясно кога да очакваме Samsung S8000 Jet на нашия пазар и на каква цена, но в Русия ще се продава от юли на препоръчителна цена 460 евро.
Източник: mobilebulgaria.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини