Samsung погрешка показа снимки на новия Galaxy S20

    Снимки на новите флагмански смартфони Samsung Galaxy S20 за малко се появиха на уебсайта на корейската компания, пише WinFuture.

    Репортерите отбелязват, че Samsung показва своите флагмани в мрежата около седмица преди пускането. Страниците, посветени на смартфоните, били открити на сайта на един от европейските филиали на корпорацията и изтрити веднага след като се появили в социалните мрежи.

    Samsung разкри няколко аксесоара за новите смартфони, включително калъф с вградени светодиоди. Съдейки по снимките, флагманското устройство на корейския производител ще получи екран с тънки рамки и предна камера, разположена в кръглата дупка в средата на дисплея. На гърба на устройството ще има тройна камера със светкавица, вписана в правоъгълен блок.

    Страниците, които се появиха на сайта на компанията, също потвърдиха името на новата линия смартфони - Galaxy S20, а не S11, както се предполагаше по-рано. Изданието отбелязва, че това ще се нарича основния флагман на новата линия устройства, останалите модификации могат да получат допълнение Plus или Ultra.

    В началото на февруари мрежата публикува видео, предполагаемо с новия сгъваем смартфон Samsung, Galaxy Z Flip. Пускането на новото поколение от водещата линия на смартфоните на корейската компания е планирано за 11 февруари. Освен Galaxy Z Flip, Samsung трябва да покаже на събитието устройствата Galaxy S20, Galaxy S20 Plus и Galaxy S20 Ultra.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини