Потвърдиха се спецификациите на Acer F1

Първите сведения за Acer F1 се появиха през март, когато устройството изглеждаще доста впечатляващо - както по отношение на дизайна, така и в техническите си характеристики. Сега F1 бе демонстриран на Computex 2009 и от фирмата официално потвърдиха спецификациите му, което потвърждава впечатлението за устройство от високия клас. Новият смартфон на Acer е снабден с 1GHz Qualcomm Snapdragon процесор и работи на база Windows Mobile 6.5 Professional (заслужава си да отбележим обаче, че иконата за Windows Marketplace в интерфейса не работеше).

Можете да видите от снимките по-долу, че Acer F1 може да се похвали с почти манекенски пропорции:







Сред останалите му технически характеристики заслужават внимание 3.8-инчовият сензорен екран с резолюция 480 x 800 пиксела, поддръжката на 7.2Mbps HSDPA, както и наличието на 5-мегапикселна камера, GPS, Wi-Fi и 3.5 мм букса за слушалки. Продажбите на новия смартфон на Acer стартират най-вероятно през септември, но се очаква към този момент той да бъде лансиран под друго название, доколкото F1 е само кодово име. Липсват каквито и да е сведения за цената му.

Друг интересен смартфон от същата серия на Acer, показан на тазгодишния Computex, е Acer L1. Той също използва Windows Mobile 6.5 Professional, но разполага с 2.8-инчов сензорен екран и цифрова клавиатура:


Пазарният дебют на Acer L1 ще бъде почти едновременно с F1, така че вероятно и него ще очакваме през септември. Скоро след това се очаква Acer да представят и първия си смартфон, базиран на Android.
Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини