Мичио Каку ще участва в Световния конгрес по уфология в Барселона

Изображение 1 от 2

    Д-р Мичио Каку ще направи уникална презентация в Европа тази година, анонсират организаторите на Световния конгрес по уфология. 

    Третият Световен конгрес по уфология ще събере специалисти и експерти от цял свят в Барселона на 6, 7 и 8 септември 2019 г., в петзвездния хотел Hesperia Barcelona Tower. Третото издание се гордее с почетното присъствие на д-р Мичио Каку, който ще изнесе лекция, ще има среща  с участниците и ще раздаде автографи на книгата си.

    Някои от международно известните лектори, които ще се присъединят към форума тази година са Ян Харзан, Ник Поуп, д-р Джеймс Хуртак и д-р Дезире Хуртак, Алфред Уебър, Роберто Пиноти, Енрике Де Висенте, Жан Пиер Гарние Малет.

    Тази година Конгресът ще представи 25 уъркшопа. Сред тях са Елизей - "Езикът на светлината", Алфред Уебър - "Екзополитиката", Д-р Джеймс Хуртак и д-р Дезире Хуртак - "Космическо откровение". Презентация ще има Йозеп Гуджаро.

    Лекциите и събитията обхващат широк кръг аспекти - извънземен живот, хибриди с хора, контакти с хора, уфология и духовност, типологии на НЛО, "кръгове на културите" и много други теми. Мисията винаги е да се обединява и разширява колективното съзнание с иновативна информация за всички търсещи знание.

    Конгресът ще се проведе на испански и английски. Участниците ще имат възможност да слушат превода симултантно.

    "Разширяване на Колективното съзнание, съсредоточено в Любовта", е водещото мото на тридневния форум. Конгресът се провежда на една сцена, така че информационният обмен да се съпреживява от едно единно съзнание. Основното послание, което организатори и участници искат да предадат, е любовта, прошката и състраданието към цялото човечество, въпреки разпространяваната информация в областта на уфологията и политиката. Стремежът е това да достигне до световна аудитория от различни националности и да бъде подготвено колективното съзнание за извънземна интеграция.

    Коментари в сайта

    Последни новини