Сюзън Бойл: Жената, която „имаше мечта” и не бе целувана от мъж

Изображение 1 от 3

    Всички сме чували историята на Сюзън Бойл – тя гръмна с такава мощна сила преди 10 години, че обиколи континента за може би едно денонощие.
     
    11 април 2009 г. – непривлекателната, но с чувство за хумор 47-годишна шотландка Сюзън Бойл излиза на сцената на „Britain's Got Talent” и казва, че иска да е известна колкото Елън Пейдж. Това разсмива публиката и журито.

    До този момент Бойл се е грижила за болната си майка, не е била целувана от мъж и е инвалид по рождение.
     
    „Имах мечта животът ми да бъде толкова различен от ада, в който живея, толкова различен от това, което изглежда”, се пее в песента, която Бойл е избрала да изпълни – „Имах една мечта” (I Dreamed a Dream) от мюзикъла „Клетниците”.
     
    След зашеметяващото й изпълнение вече никой не се смее, а всички й стоят на крака. Журито признава: „Бяхме много цинични и това е най-силният възможен зов за събуждане”. В състезанието се класира на второ място. Същата година излиза първият ѝ албум, последван от още много албуми, световна слава, успех след успех на музикалната сцена и промяна във външния вид.
     
    Пее пред папата, Барак Обама и британската кралица, а богатството й се оценява на 33 милиона долара през 2018 г. Но признава: „Сега съм добре нагласена, приличам на изтънчена дама. Но колкото и да се променя външността ми, отвътре винаги ще остана една и съща”.

    Източник: dariknews.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини