"Защо не умреш?" Мъж вдигна полицията на крак заради паяк

Полицията в Западна Австралия потвърди, че е изпратила няколко свои служители в отговор на обаждане на спешния телефон, заради обезумял мъж, за който по-късно се оказало, че просто изпитва страх от паяци.

Загрижен случаен минувач преминавал около къщата в предградие на Пърт, когато чул плач на бебе и мъж, който многократно повтарял: “Защо не умреш?”

След обаждане на спешния телефон, полицията открила мъж, “който се опитвал да убие паяк” и който по-късно се извинил за арахнофобията си.

“Минувачът чул как мъжът крещи “Защо не умреш” многократно, а детето пищяло. Човекът не ги познавал, но ги бил виждал няколко пъти”, разказват от полицията.

20 минути по-късно служителите на реда били на мястото.

Те разговаряли с всички замесени страни, които обяснили, че мъжът просто се опитвал да убие паяк. Мъжът поднесъл извиненията си заради неудобствата, които създал на полицията.

“Не бяха регистрирани никакви наранявания (освен по паяка). Не се наложи допълнителна полицейска намеса”, казват от полицейската служба.

През 2015 за подобен инцидент бе докладвано и в Сидни, когато полицията се натъкна на “доста смутен” мъж, хвърлящ мебели по паяк.

Източник: theguardian.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ме
    мери
    2 0
    14:09, 2 яну 2019

    Тази работа с австралийските паяци може и на някого да му се вижда смешна, но това е много сериозно. От известно време вече имат противоотрова, но дори и да стигнеш бързо след убождането в болницата се борят поне 14 дни за твоя живот! Така че това не е майтап работа.

  • 2
    Tr
    Trabatavteb
    0 0
    16:40, 5 авг 2019
    В Хасково новините са само "и днес ще бъде жега", та затова да скочим до западна Австралия...
Последни новини