Обновяват Ferrari 599 GTB Fiorano

Сякаш беше вчера времето, когато 599 GTB Fiorano на Ferrari замести 575 М Maranello, но всъщност вече изминаха три години - и вече е време за типичните промени, традиционни за средата на жизнения цикъл на един модел. Засега новостите ще бъдат предимно около предницата на колата - като фокусът ще бъде върху по-остри и модерни линии, съобщава rs-auto.bg.
Очаквайте по-големи и агресивни въздухозаборници, както и детайли около предната решетка, заимствани от стилa на California.

Засега не се очаква да има някакъв скок в мощността, като стандартните 611 к.с. на 599 са си всъщност доста щедри. Наскоро представеният 599 HGTE показа една насока, в която Ferrari вероятно ще се развиват - малко по-големички калници, както и мрежесто оформление на решетката, без да има нещо прекалено екстремно или претрупано.

По-голямата мощност пък ще бъде резервирана за модели като 599ХХ и всеки един сериен модел, който евентуално ще излезе от тази програма. Показан по време на автомобилното изложение в Женева, този експериментален модел притежава мощност от 700 к.с., които се развиват при впечатляващите 9000 об/мин.

Очаквайте да видите повече от новия 599 относително скоро - като развитието на модела си тече и в момента и окончателният му вариант би трябвало да бъде представен в края на 2009 година или началото на 2010 година.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини