Златно Bugatti Veyron

Вече сме виждали позлатен Aston Martin, а дори и Fiat 500, но до този момент обикновено колите, които са получавали въпросната екстра, са стрували по-малко от самото позлатяване. Разбира се, има и редки случаи като Rolls Royce Phantom, но не за него става дума в този материал. Всъщност ако ви се отвори път към Дубай, ще имате възможността да видите нов позлатен Bugatti Veyron - ще го познаете най-малко по опулените физиономии на минувачите.

Определено трябва да сте доста ексцентричен, за да погледнете към някой Bugatti Veyron на стойност от 1.75 милиарда долара и да си кажете: "Бих искал да привлека повече внимание... мисля да я боядисам в златисто." Но именно това е сторил собственикът на подобен екземпляр от Кувайт. Комбинацията с бронзовокафяво предоставя един много приятен контраст, който от една страни прави впечатление, но същевременно върши работа и на своебразен камуфлаж - все пак Кувейт е в пустинята.

Моделът все пак не е просто за седене в гаража, а собственикът я изкарва и за своята доза адреналин. Моделът е бил забелязан от медиите по улиците в Кувейт - в допълнение към това е бил засечен и от няколко радара за измерване на скоростта.

Това далеч не е единственият невероятен представител в гамата на Bugatti, като вече бяха представени серия специални варианта, като Sang Noir, Fbg par Hermes, изработеният от Mansory модел - Vincero, както и серия други.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини