Пътуването до себе си - с най-красивите картини от планетата и музиката на Естас Тоне (филм)

Новият филм на виртуозния китарист Естас Тоне предоставя половин час с най-мистичните и красиви места на планетата, в едно с неговата музика. "Върешен полет"  (Internal Flight) е с много отличия от филмови фестивали. Това е духовно пътуване, за заснемането на което са били необходими 3 години. Музиката е от едноименния албум на Естас Тоне от 2013 година. Той и студиото, което създава с него това впечатляващо произведение, са го предоставили за свободно стриймване в Youtube. За хората, които са готови да последват душата си в нейния път. Филмът има субтитри на английски, руски, френски, испански и португалски.

Това са 30 минути, които малко по малко донасят покой и светлина на душата ви. Естас Тоне е роден и израснал в Украйна, започнал с класическа китара и романси, той се спуска в свободни импровиззации с акустична китара, концертира в престижни зали из Европа и света или свири с приятели в улични перформънси, йога, медитация и джаз фестивали и предава посланието си на света.

Кадрите от най-невероятните, уникални и недокоснати кътчета на нашата планета  - Непал, Перу, Антарктика, Боливия, Бразилия и много други, включват картини от мултикултурните прояви на живота на Земята, както и огромно разнообразие от пейзажи. Цялото визуално великолепие, докато се вливаме с музикална тема, ни дава мощен импулс да се потопим в това вътрешно пространство, където границите са изтрити, но безкрайното разнообразие от жизнени прояви се сливат някъде дълбоко в себе си ...

"Няма вече място в това пространство за робуване на страхове, на дълбоко вкоренени вярвания ... догми ... идеали ... стандарти, суеверия, които ни карат да се чувстваме разделени ... това е пространството, където сърцето пречиства ... отваря ... обича ... просто обича ... и това е мястото, където се провежда дългоочаквана среща с Аз ..."

Монологът разказва за продължителното търсене на отговори на нашите вътрешни въпроси. След като чуем този вътрешен глас, ние започваме своя път към себе си. Рано или късно всеки от нас трябва да стъпи по този път в определен момент от живота.

Когато си уморен от себе си, от всичките норми, условности, истории - пусни ги да отлетят като облаците. Отвъд всичко това - възраст, раса, професия, душата се усмихва. Това е само част от стиховете зад красивите кадри, вижте всичко във филма:

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 21.09.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Всичко, което не е спешно може да го отложите, давайки предимство на вече започнатите си задачи. С компромиси и чувство за хумор ще успеете да се споразумеете с онези, които предявяват претенции към вас. Делова среща ще ви направи по-гъвкави и активни, други ще проведат успешна търговска сделка.
21.09.2019

Хороскоп за Телец

Телец
Запазвайки самостоятелността си ще работите за утвърждаване на авторитета и повишаване на финансите си. Превръщате се в обединителна фигура за много хора, но ви е трудно да го осъзнаете. Освободете се от всичко, което ви пречи да се чувствате свободни и живейте така, както разбирате.
21.09.2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Потиснете раздразнението си, ако такова съществува и изяснете отношенията си с онези, с които имате противоречия. Нечие предложение ще ви заинтригува и с внимание ще подготвите следващите си действия, обвързващи ги с него. Погрижете се за отдиха си и укрепете силите си.
21.09.2019

Хороскоп за Рак

Рак
Спокойно изчаквайте развитието на събитията и не прибързвайте в оценките и реакциите си днес. От правилното ви поведение ще зависят резултатите, както и безпрепятствената реализация на делата ви. В противен случай са възможни главоболия за в бъдеще. Занимания с приятни неща ще ви помогнат да се разтоварите от стреса.
21.09.2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Време е да се порадвате на заслужен успех в резултат от дълъг и упорит труд. Старанието ви ще бъде щедро възнаградено. Споделете радостта си с любимия човек. Постарайте се да не разочаровате ваши близки, които много разчитат на вас по определен въпрос. Не се натоварвайте с работа вечерта, намерете време за почивка.
21.09.2019

Хороскоп за Дева

Дева
Бъдете искрени пред себе си и назовете ясно целите си, какво искате и към какво се стремите. Това ще ви помогне да изградите нужната ви мотивация и да продължите напред. Успехите ви могат да бъдат в много посоки, от вас зависи да ги сътворите. Има кой да ви насърчи и погрижи за вас, позволете му да го направи.
21.09.2019

Хороскоп за Везни

Везни
Дребни и приятни случки ще определят облика на дена ви. Ще ви занимават нещата от личния ви живот и всичко свързано с дома ви, семейството и духовните търсения. Очарованието на деня ще се затвърди и от вести, които ще получите от далече. Скорошно посещение на ваши близки ще ви хвърли в трескави приготовления.
21.09.2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Повечето от вас прекарват в движение този ден, независимо с какво изберат да се заемат. Имате доста неща за вършене и предпочитате да не губите ценно време. Очаквате прекалено много от човек от обкръжението ви, но е твърде възможно той да не оправдае доверието ви. Направете приятна изненада на любимия човек днес.
21.09.2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В добро настроение сте и ще постигате желаните резултати. На моменти ще имате нужда от подкрепа, която няма да ви бъде отказвана. Приятно е с хората, които имате до себе си. Потърсете начин да им се отблагодарите. Увереността ви нараства и ще търсите нови предизвикателства.
21.09.2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес са възможни изненади, някои от тях и приятни. Семейството ще ви занимава със своите проблеми и това допълнително ще внася напрежение в ежедневието ви. Нещата не са непоправими. Гледайте по-спокойно на случващото се. Желана среща ще ви помогне да се отпуснете и насочите мислите си в по-приятна посока.
21.09.2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Проявете доброто в себе си и ще ви бъде по-лесно да общувате, работите и да се реализирате. Денят ще ви предложи добри възможности за изява на творческите ви търсения, късметът ще бъде с вас, стига да сте активни и да не проявявате не на място капризите си. Започната задача ще ви създаде повече грижи, но има защо.
21.09.2019

Хороскоп за Риби

Риби
Инвестирайте свободните си средства в недвижими имоти. Вероятно днес някои от вас ще попаднат на изключително изгодна оферта. Ако нямате достатъчно пари за това денят ще ви зарадва с неочаквани финансови постъпления.
21.09.2019
Последни новини