Пътуването до себе си - с най-красивите картини от планетата и музиката на Естас Тоне (филм)

Новият филм на виртуозния китарист Естас Тоне предоставя половин час с най-мистичните и красиви места на планетата, в едно с неговата музика. "Върешен полет"  (Internal Flight) е с много отличия от филмови фестивали. Това е духовно пътуване, за заснемането на което са били необходими 3 години. Музиката е от едноименния албум на Естас Тоне от 2013 година. Той и студиото, което създава с него това впечатляващо произведение, са го предоставили за свободно стриймване в Youtube. За хората, които са готови да последват душата си в нейния път. Филмът има субтитри на английски, руски, френски, испански и португалски.

Това са 30 минути, които малко по малко донасят покой и светлина на душата ви. Естас Тоне е роден и израснал в Украйна, започнал с класическа китара и романси, той се спуска в свободни импровиззации с акустична китара, концертира в престижни зали из Европа и света или свири с приятели в улични перформънси, йога, медитация и джаз фестивали и предава посланието си на света.

Кадрите от най-невероятните, уникални и недокоснати кътчета на нашата планета  - Непал, Перу, Антарктика, Боливия, Бразилия и много други, включват картини от мултикултурните прояви на живота на Земята, както и огромно разнообразие от пейзажи. Цялото визуално великолепие, докато се вливаме с музикална тема, ни дава мощен импулс да се потопим в това вътрешно пространство, където границите са изтрити, но безкрайното разнообразие от жизнени прояви се сливат някъде дълбоко в себе си ...

"Няма вече място в това пространство за робуване на страхове, на дълбоко вкоренени вярвания ... догми ... идеали ... стандарти, суеверия, които ни карат да се чувстваме разделени ... това е пространството, където сърцето пречиства ... отваря ... обича ... просто обича ... и това е мястото, където се провежда дългоочаквана среща с Аз ..."

Монологът разказва за продължителното търсене на отговори на нашите вътрешни въпроси. След като чуем този вътрешен глас, ние започваме своя път към себе си. Рано или късно всеки от нас трябва да стъпи по този път в определен момент от живота.

Когато си уморен от себе си, от всичките норми, условности, истории - пусни ги да отлетят като облаците. Отвъд всичко това - възраст, раса, професия, душата се усмихва. Това е само част от стиховете зад красивите кадри, вижте всичко във филма:

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От заниманията си ще спечелите, както в духовен, така и в материален план. От вас зависи дали ще постигнете очакваното удовлетворение от работата и срещите си. Преодолейте инерцията си и ще бъдете възнаградени. Любимият човек очаква повече от вас и вие знаете как да го удовлетворите.
28 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес ще се окажете в центъра на страстите на хората около вас и ролята на техен регулатор като ще ли е точно за вас. Приемате спокойно всяко нещо, случващо се на близките ви и сте в състояние трезво да прецените всяка ситуация. Възможно е обаче това да ви поизтощи, затова не забравяйте навреме да помислите за себе си.
28 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не разполагате с нужната ви информация и докато не си я набавите, сте възпрепятствани да вземете окончателно решение. Настроението ви ще се подобри и делата ви ще потръгнат напред, за това ще се погрижи доверен човек, с когото имате засилено общуване. Промените в семейството ще ви накарат да се съобразявате с тях.
28 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Материални придобивки ще подобрят настроението ви. Нямате причини да сте недоволни от живота си. Дава ви се добра възможност да успеете, от вас зависи на къде ще насочите интересите и усилията си. Не търсете несъществуващи причини да се оплаквате, има толкова неща, заради които си струва да се живее.
28 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Очаква ви натоварен ден, по време на който ще ви се налага да взимате решенията си в движение. Бъдете готови за всякакви изненади и не смятайте каквото и да било да абсолютно сигурно. Установявате връзка с изключително полезен за вас човек, който занапред много ще ви помага. Предстоят ви приятни мигове с любимия човек, не се лишавайте от тях заради работата си.
28 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Изяви за онези, които се занимават с творческа дейност. Имате изострена чувствителност и това ви помага да усещате и претворявате вълненията си така, че да бъдат интересни за широката публика. Обърнете повече внимание на сърдечната си връзка и не наранявайте човека, дръзнал да търси от вас любов.
28 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ако потърсите път, ще го откриете, независимо на къде сочи той. Съюзите ли се с любовта, ще развиете нови качества и ще станете по-добри. Това е сигурно, работете и за духовното си усъвършенстване, няма да ви липсва подкрепа. В бизнеса са възможни изненади от конкурентите ви.
28 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Добри новини свързани с професионалните ви ангажименти или тези на ваши близки ще ви радват днес. Може да се наложи да промените плановете си за близкото бъдеще и то в желана насока. Откриват ви се нови перспективи и е много вероятно мислите ви да бъдат изцяло насочени в тази насока и въобще да не ви е до забавления.
28 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не пропускайте да поздравите близък човек за успеха му, както и да се погрижите за собствените си дела. Изглаждане на различията помежду ви може да направи чудеса за вас. С приятели ще ви бъде по-лесно да намерите верния тон и в компанията им да се забавлявате вечерта.
28 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Повечето от вас ще се вълнуват от проблемите на работното място. Енергията, която влагате ще направи възможно постигането на целите, а също така няма да ви липсват и развлечения. Любовта е сред темите, които живо ви интересуват и ще й отделите подобаващо място в мислите и постъпките си.
28 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Прекалено емоционални сте и това може да ви попречи в осъществяването на плановете ви. Срещите ви с различни хора ще засилят увереността ви и ще внесат повече яснота в делата ви. Обърнете внимание на интимния си партньор, особено, ако сте го наранили. Незабавно му се извинете и направете нещо специално за него.
28 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днес ще успеете да се справите с проблем, който сте смятали за много трудно разрешим. Наистина няма да ви е лесно, но вие сте упорити когато се касае за работата ви. Не прибързвайте в решенията си, а разчитайте на подкрепата и съветите на близките си хора. Предстои ви приятно прекарване вечерта, не го пропускайте.
28 фев 2020
Последни новини