Арестуват още двама за Белнейски днес

Още двама мъже ще бъдат арестувани днес за убийството на сестрите Росица и Христина Белнейски. Това съобщиха за "Стандарт" отлично осведомени източници от прокуратурата.

И двамата са от Пазарджик и се предполага, че са съучастници за смъртта на момичетата на вече уличения Лазар Колев.
Както изданието писа, 24-годишният Колев е от месец в ареста и днес ще бъде обвинен официално от прокуратурата за зверското убийство на двете сестри.

За първи път това призна адвокатът му, според когото възможната формулировка на обвинението би могла да бъде единствено за убийство по непредпазливост.

Източници от прокуратурата обаче изрично уточниха, че става дума за замислено и организирано действие, извършено по особено жесток начин.

Междувременно окръжният прокурор на Пазарджик Иван Даскалов заяви, че държавното обвинение мисли за още една експертиза по случая.

"Още не е взето решение. Ако бъде назначена нова експертиза, тя ще бъде в разширен състав от специалисти - седем или повече", каза Даскалов.

Втората петорна експертиза потвърди версията, че смъртта на Христина и Росица е настъпила след пътно произшествие. Подписите на двама от петимата медици бяха с "особено мнение".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини