Още една "Нощ в музея"

Изданията US Today и Comingsoon.net представят днес нови снимки от продължението на "Нощ в музея". Новият филм на компанията 20 Century Foxs ще се казва "Night at the Museum: Battle of the Smithsonian" и ще има премиера чак на 22 май догодина.Режисьор на филма отново е Шон Леви, а в ролите пак ще видим Бен Стилър, Ейми Адамсън, а също така и Ханк Азария, Робин Уилямс, Оуен Уилсън и др.

Първата част на филма донесе приход от 750 милиона долара, а режисьорът Шон Леви е обнадежден за продължението."Във филма участват едни от най-добрите комедийни актьори, визуалните ефекти са умопомрачаващи, а историята е още по-вълнуваща", споделя Леви.

Още веднъж музейната експозиция се събужда, само че този път действието се развива в Смитсъновият музей във Вашингтон.Зад стените на музея оживяват генерал Къстър и Алберт Айнщайн, които ще помагат на изпадналия във беда Лари Дали (Бен Стилър).
Самият Стилър споделя относно участието си в продължението : "Наистина много се забавлявах, сценарият много ми хареса - по-добър е от първият филм. Това не е просто комедия, има и фантастичен елемент".

Четете още :

http://www.usatoday.com/life/movies/news/2008-11-19-stiller-museum_N.htm?csp=34
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=50679
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини