Строго секретно - The Х Files

При снимките на "Досиетата Х: Искам да повярвам" на Крис Картър актьорите получавали отделни страници от сценария, които били унищожавани в края на деня. Само режисьорът и неговият съсценарист и съпродуцент Франк Спотниц имали пълно копие от сценария. В началото актьорите хвърлили бегъл поглед върху текста в затворена стая с видеонаблюдение, след което той бил заключен в сейф. Всички, които го прочели, подписали декларация за конфиденциалност. "За мен този филм е като коледен подарък. Искам да го отворя на Коледа, а не по-рано. Не искам хората да клатят кутията или да надничат под опаковката. Вярвам, че зрителите ще оценят и ще се насладят на филма повече, ако не знаят историята предварително. Направихме всичко възможно да запазим изненадата," обяснява Крис Картър. Филмът излиза по българските екрани на 22 август, съобщиха разпространителите. В ролите са Дейвид Духовни, Джилиан Андерсън, Аманда Пийт, Били Конъли, рапърът Алвин "Екзибит" Джойнър и други. Фантастичният трилър "Досиетата Х: Искам да повярвам" е базиран на популярния сериал, отличен с много награди, между които "George Foster Peabody", три награди "Златен глобус" и "Златен сателит" за най-добър драматичен сериал. През 1997 г. Джилиан Андерсън печели награда "Еми" за най-добра актриса. Поредицата предизвиква изключителен интерес в САЩ и по целия свят. Конспиративният тон, съчетан с параноя, ужас и напрежение, я превръщат в най-гледания сериал в Канада, с най-висок рейтинг по BBC 2 и една от най-големите сензации в японската телевизия. Деветият сезон на сериала свърши през 2002 г. През 1998 г. "Twentieth Century Fox" пусна първия игрален филм, който спечели 187 милиона долара, припомнят от екипа. Сюжетът на новия филм се пази в строга тайна. Знае се само, че е по най-популярните епизоди от сериала и проследява приключенията и сложните взаимоотношения на Фокс Мълдър (Дейвид Духовни) и Дейна Скъли (Джилиан Андерсън) - агенти от ФБР с коренно различни характери, които разследват неразрешени случаи, свързани често с паранормални, свръхестествени и необясними явления. "Искахме да изплашим цялата публика. Филмът е плашещ и мистериозен. В сериала често плашим хората с това, което не виждат. Използвахме този метод и за игралния филм," повдига пестеливо завесата режисьорът. Десет години след първия игрален филм и шест години след края на сериала Картър и Спотниц смятат, че е време за нов игрален филм - не само за да зарадват феновете, но и за да представят на новото поколение героите, обичаните от милиони хора по света. "Бях поразен, когато разбрах, че децата на мои колеги изобщо не са чували за сериала. Двайсетгодишните сега младежи са били съвсем малки деца, когато феноменът започна преди 16 години. Така че в момента има изцяло нова публика на "Досиетата Х", коментира Крис Картър. БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 04.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Освободете се от напрежението, загърбете минали неприятности и гледайте с надежда напред. Очакват ви успехи, основите на които дълго са поставяни от вас. Благоприятни перспективи се очертават за работещите в областта на търговията и предприемачите. Бъдете внимателни при работа с документи. Добри новини.
04 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес ще успявате. Ще реализирате плановете си дори по-добре от предвиденото. Близък човек ще ви ангажира с проблем, по който едва ли ще можете да сте му полезни. Не позволявайте хорските приказки да променят отношението ви към определена личност, защото тя заслужава повече внимание и уважение.
04 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Обзети сте от творчески идеи, които горите от желание да споделите и осъществите. Предлага ви се чудесна възможност за изява. Ще се радвате на вниманието и обичта както на близките си, така и от страна на колеги и на хора, на които ще бъдете представени. Нова сърдечна тръпка ще ви разтърси и само вие знаете колко далеч искате да стигнете.
04 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще отделите повече време на работата си, служебна, делова, лична или обществена. Довеждате до край започната задача и това ви кара да прецизирате детайлите, в очакване на добри резултати. Благоприятно развитие на делови въпрос, касаещ и близките ви, свързан с имоти, дела или други начинания.
04 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще отбележите ново начало за бизнеса си или друга, обвързваща ви с перспективите си активност. Измежду нещата, които определяте за важни са професионалното ви утвърждаване и личния ви живот. За последното ще се погрижите повече, предвид растящите ви желания. Поява на нов човек в живота ви или подновяване на връзка с вече познат ще придобие по-дълбок смисъл за вас.
04 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Разнообразната работа днес, която ви налага общуването с много хора, може да ви изнерви. Старанието ви да сте изрядни във всичко, с което се заемете, често ще бъде проблемно, и то не по ваша вина. Можете да разчитате на помощта на близък приятел, който няма да ви подведе. Независимо от всичко бъдете усмихнати и сърдечни с другите.
04 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не всичко днес ще се подрежда според очакванията ви. Възможно де възникнат проблеми, чието решаване ще наложи компромиси от ваша страна. За да имате по-малко разочарования, ограничете контактите си до минимум. Бъдете уравновесени и резервирани към непознатите. Не парадирайте с успехите си. Ако го сторите може скоро горчиво да съжалявате.
04 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Привличат ви непознати неща и затова едва ли днес ще се задоволите с обичайните си занимания. Опитвате нещо нестандартно, което ще помните дълго. Едва ли е трудно да ви привлече човек на своя страна, тъй като сте в настроение и лесно се съгласявате с привлекателни идеи. Ако започвате нещо днес, непременно го довършете, защото иначе ще си създадете двойна работа.
04 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Радвате се на един полезен ден. Независимо от заниманията си ще запазите доброто си настроение и ще успеете да го предадете и на околните. Разбирате се чудесно с човек, който отдавна ви привлича и нищо чудно скоро отношенията ви да се задълбочат.
04 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Разтоварващи занимания ще ви помогнат да се освободите от натрупаното напрежение и ще подобрят настроението ви. Заобиколете се с обичани хора, с които чувствата ви са взаимни. Неочаквани новини ще ви зарадват. Решението ви да помогнете на някого е похвално и ви прави чест.
04 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако трябва наложете усилия за да намалите темпото и да не сте все заети и активни просто по навик. Важно е да проявите благоразумие. Днес не всичко, което ви е доставяло удоволствие или ви е носело придобивки, ще ви въздейства по същия начин. Отделете от времето си и помогнете на близките си, но в никакъв случай не чакайте отплата.
04 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Характерни за този ден са спокойствието и доброто настроение. Подхождате положително към всяко нещо, с което се сблъскате и това до голяма степен определя и добрите резултати, които постигате. Отпадат съмненията ви относно човек, когото сте считали за прегрешил спрямо вас. Имате чудесната възможност да се отпуснете и забавлявате вечерта.
04 юни 2020
Последни новини