Ален Делон се завръща като Цезар

Ален Делон играе Цезар в комедията "Астерикс на Олимпийските игри" на Фредерик Форестие и Томас Лонгман по комиксите на Рене Госини и Албер Юдерзо. Продукцията излиза по нашите екрани на 22 август, съобщиха разпространителите.

Жерар Депардийо, Кловис Корнияк, Беноа Полвоорд са сред актьорите в най-скъпия филм в историята на френското кино - с бюджет от 75 млн. евро.

Астерикс, Обеликс и техните приятели се включват във великите Олимпийски игри в Атина. Те са решени да вкусят победата, но срещат голяма съпротива от гърците и римляните. Дали Астерикс ще заслужи златен медал, или ще страда от унижението на загубата?

Според режисьорите "Астерикс на Олимпийските игри" е една от най-зрелищните авантюри на популярния комиксов герой. Историята е подходяща за комедийния жанр, за филм, изпълнен с екшън и приключения.

Основните сюжетни линии са две - двубой между Цезар и Брут, негов осиновен син, който иска да го измести от трона, и любовна история между млад гал и гръцката принцеса, чиято ръка е обещана на победителя от Олимпийските игри.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини