Кали - Фалшива

Десетки приятели и колеги на Кали се събраха в столичния клуб Camay, за да уважат партито за промоцията на новия й клип към песента "Фалшива".

Най-многобройна беше групата на колегите на Кали от шоуто "Пей с мен" - Тони Димитрова, Каролина, Наско от Б.Т.Р.и дуетните половинки на звездите - Любен Бръшлянов, Анджело, Мелинда, Дивна и т.н.

Да поздравят Кали на партито дойдоха топ гримьорката Силвия Стойчева и манекенката Теди Велинова. Фурор предизвика появата на естрадната прима Йорданка Христова, която обясни, че е дошла специално заради Кали, с която ги свързва добро приятелство.

Клипът към песента "Фалшива" впечатли много гостите. Преди премиерното му прожектиране Кали разказа накратко интересната история около заснемането му.

Кадрите са на фона на полуразрушена къща в село Петровене, на 100 км от столицата. Избран е този декор, за да се пресъздаде чувството на обреченост и неизбежност, което носи разрушената любов, за която Кали пее.

Партньор на изпълнителката във видеото е атрактивен чернокос красавец - топ моделът на Next One Антонио.

"Посланието на песента е следното - и преди, и сега, такива неща са се случвали на хората и болката от невъзможната любов е една и съща", сподели Кали.

Кали изненада гостите си с още една версия на "Фалшива" - в модерно баладично поп-звучене, която изпълни на живо. След това на сцената, за да поздравят звездата със своя песен, се качиха дуетният партньор на Кали Любен Бръшлянов, неотразимата Тони Димитрова, атрактивният Анджело и разбира се, вечната Йорданка Христова, която накара всички присъстващи да танцуват и да пеят с нея.

Промоцията на клипа "Фалшива" загатна за какво ще става въпрос в предстоящия албум на Кали, който се очаква да излезе в края на лятото.

"Планирам още много приятни изненади за почитателите си. Това беше само началото!", заяви с усмивка певицата.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини