Вълна от изгонени чалгаджийки

Поредната изритана фолкпевица (напоследък пролетното чистене на леглата на богаташите остави много от тях там, откъдето бяха тръгнали) е изгонена.
Дали по азбучен ред или по други закони, но и Кали бе изритана от леглото на Антон Краус, син на бившия транспортен министър Вилхем Краус. Преди около месец и половина фолк дивата, прочула се с хита си "4-4-2", е напуснала жилището, което е обитавала заедно с Краус-младши.
Според мълвата в светските кръгове министерският син се влюбил в друга жена и прекратил безцеремонно отношенията си с именитата брюнетка- Антон обаче оставил Кали да се шири в общото жилище заедно със сина й Георги.

Антон Краус е познат като един от най-атрактивните посетители на столичните чалга клубове. Според мълвата младият милионер дори е собственик на някои от тях. Навярно именно там е станала заварката между него и изпълнителката на хита "4-4-2", коментират светските хроникьори.

Според запознати преди време връзката между Кали и Антон толкова се задълбочила, че двамата дори планирали брак. Затова и се нанесли да живеят в луксозен апартамент в столичния квартал "Бъкстон".
Сега историята между Антон Краус, брат на отвлечения за откуп преди няколко месеца Михаил, и Кали окончателно е приключила.
Кратка светска справка показва, че и Кали, и Краус имат драматичен личен живот. Собственикът на столичните маршрутки, няколко клуба и ресторанта в София и на морето овдовя през ноември 2005-а, когато 23-годишната му съпруга загина в мистериозна катастрофа. "Голямата уста на фолка" пък замлъква единствено по темата кой е бащата на сина й Жорко. Това породи куп безумни слухове, най-неувяхващият сред които е, че става въпрос за един от покойните босове на ВИС-2, с когото навремето Кали имала изпепеляваща, но кратка любов.

Не толкова розова, а чисто перверзна "любов" - между Малина и доста по-младият депутатски син Кристиян Гущеров, също приключи скоропостижно.
Депутатът от БСП Добромир Гущеров, който минава за най-богатия политик, буквално изгонил от къщата си застаряващата чалгаджийка. Случката се разиграла преди десетина дни, когато Кристиян имал неблагоразумието да покани Малина на семейна вечеря. Депутатът-милионер обаче демонстративно посочил вратата на сина си и далеч по-възрастната му любовница.
Още на следващия ден Кристиян Гущеров прекратил отношенията си с Малина, след като бил заплашен от родителя си, че ще бъде оставен без наследство.
Така 42-годишната кючекиня се видя принудена да се върне при старото си гадже - бореца Красимир Кочев. За да си спести резила, Малина твърди, че не е имала романс с депутатския син. "Познаваме се, но покрай работата ми. Пяла съм на предизборни концерти на БСП, които организираше Добромир Гущеров, и там съм се виждала със сина му", твърди Малина.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини