Намалиха цената на електронния подпис

„Информационно обслужване" АД стартира едномесечна промоция за пълния комплект универсален електронен подпис (УЕП) StampIt. Цената вече е 44.40 лева с ДДС, съобщиха от дружеството, което е легитимен доставчик на удостоверителни услуги за идентификация на подписващия и сигурност от най-високо ниво при електронни транзакции между държавните институции и физическите и юридическите лица.

Комплектът на УЕП включва удостоверение от типа StampIT DocPro или StampIT Doc, смарт карта и карточетец за юридически и физически лица. Промоцията включва също комплект за универсален електронен подпис (УЕП) на цена 36,00 лв., удостоверение за УЕП от типа StampIT DocPro или StampIT Doc. и смарт карта. Подновяването на удостоверение за УЕП се предлага за 36,00 лв., а електронна пощенска кутия за 12,00 лв.


Универсалният електронен подпис позволява на притежателите му да преминат от обемната документация на хартиен носител към виртуалното й деловодство директно от работното място, като по този начин пестят време, пари и "негативни емоции на отегчителните опашки пред гишетата на различните институции", посочиха от Информационно обслужване.



С универсален електронен подпис може да се подписват всички електронни документи към органи на държавната и местната власт, както и частна кореспонденция. Това включва месечни справки и декларации към Националната агенция за приходи и Националния осигурителен институт, годишни финансови отчети към НСИ, ГРАО, Агенцията по вписванията към окръжните съдилища, Агенция Митници, участие в процедури за обществени поръчки и други услуги.
Източник: technews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини