Община Момчилград с преференции за млади лекари

Болницата в Момчилград

Млади лекари, изявили желание да специализират в МБАЛ „Д-р Сергей Ростовцев“, ще получават допълнителна финансова помощ от община Момчилград. Лечебното заведение търси още медици без специалност на основен или втори трудов договор. Те ще бъдат стимулирани с добре платени дежурства. Тези мерки предприемат МБАЛ „Д-р Сергей Ростовцев“ и община Момчилград за набиране на медицински кадри. 

От ръководството на болницата съобщиха, че с предимство са местни специалисти, като свободните места са ограничени. За младите медици от други градове или области община Момчилград ще осигури жилище при започване на работа. Кандидатите ще бъдат поканени на разговор, за да се запознаят с болницата и медицинския център.

Припомняме, че община Момчилград взе решение да стимулира обучението на студенти по медицина - такси, разходи за квартири и др. Средствата ще се осигуряват от общински фонд под формата на ежемесечни стипендии. Единственото условие към тях е да работят в общинската болница минимум пет години след дипломирането си.

От многопрофилната болница гарантират отлични условия за работа като договор с НЗОК, стимулиращо възнаграждение, бонуси за високи лични постижения. 

За повече информация се обадете на тел.: 0888 208677 или ни пишете на имейл: presamg@gmail.com

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини