„Ченге за един ден“ - екшън комедия с Кевин Харт и Айс Кюб

„Ченге за един ден“ идва в кината у нас на 28 февруари. Екшън-комедията разказва историята на избухливия детектив Джеймс (Кюб) и бъбривия училищен охранител Бен (Харт), които забъркват неповторим микс от впечатляващи каскади и нелепи ситуации.           


Кевин Харт и Айс Кюб са начело на актьорския състав в скоростната екшън комедия "Ченге за един ден". Когато един бъбрив пич се присъединява към брата на гаджето си – избухливо ченге – за да патрулират заедно по улиците на Атланта, той се забърква в последния случай, по който полицаят работи. За да докаже, че заслужава ръката на бъдещата си съпруга, той трябва да оцелее през следващите 24 часа, които се оказват най-ненормалните в живота му.

През последните две години училищният охранител Бен (Харт) се опитва да покаже на детектив Джеймс (Кюб), че е нещо повече от напушен геймър с нечестиви помисли към сестрата му Анджела (Тика Съмптър). Когато най-накрая приемат Бен в академията, той решава, че е спечелил уважението на опитния полицай и иска благословията му да се ожени за Анджела.

Тъй като знае, че ако патрулират извстно време заедно ще стане ясно, че Бен няма качествата да се грижи за сестра му, Джеймс го кани да бъде негов партньор по време на смяна, която да уплаши до смърт новака. Когато обаче лудата нощ ги отвежда до най-прочутия престъпник в града, Джеймс разбира, че поразяващата уста на новия му партньор е не по-малко опасна от прелетяващите покрай нея куршуми.

Джон Легуизамо (ТВ сериала „Спешно отделение“) и Лорънс Фишбърн („От местопрестъплението: Лас Вегас“) също са част от актьорския състав на екшън комедията, режисирана от Тим Стори („Фантастичната четворка“). Продуцент на филма е Уилям Пакър („Надиграването“), който работи съвместно с Айс Кюб, Мат Алварез („Бръснарницата“) и Лари Брезнер („Добро утро, Виетнам“).

Актьорски състав:  Айс Кюб, Кевин Харт, Джон Легуизамо, Брус Макгил, Тика Съмптър, Брайън Колен и Лорънс Фишбърн
Режисьор: Тим Стори
Сценаристи: Грег Кулидж и Джейсън Мантзукас, Фил Хей и Мат Манфреди
По историята на: Грег Кулидж
Продуценти: Уил Пакър, Айс Кюб, Мат Алварез, Лари Брезнер
Изпълнителни продуценти:  Николас Стерн, Рон Мухамад, Крис Бендер, Джей Си Спинк   

Източник: kafene.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини