Подпалиха БМВ-то на певец пред Стария конак

Кладата на БМВ-то още личеше пред Стария конак


БМВ-то на певеца Рики изгоря напълно тази сутрин след като бе обилно полято с бензин и драснато около 3 сутринта. Возилото изгоряло напълно, където било паркирано предната вечер-пред заведението известно като Стария конак. Там Рики пеел на живо всеки уикенд.

След снощната програма и почерпката след нея си тръгнал половин час след полунощ. В 3.30 сутринта бил събуден от полицията, която го осведомила че колата му е станала на сгур. Следите от изпепеленото возило още личаха пред кръчмата, макар обезобразените тенекии вече да са вдигнати. За случката разказа самия Рики, който всъщност се казва Рифки Зифури-албанец от град Призрен, Косово.

„Още преди седмица пробваха да ми запалят колата. Цялото предно стъкло бе полято с бензин и бяха хвърлени запалени клечки. Те обаче не успели да предизвикат пожар. Сега явно са го направили по-грамотно” с чувство за хумор коментира певецът. Като видял какво му се готви, Рики решил да не паркира колата си пред блока си на ул. „Цар Иван Асен” 24. „Паркингът там е претъпкан с коли, щяха да отидат и те” с изненадваща за местните нрави загриженост за другите, допълни Рики. Затова снощи решил да остави колата пред ресторанта, предчувствайки какво му се готви.

За разлика от повечето потърпевши от подобни деяния, Рики не бе загубил доброто си настроение. „От 20 години живея тука, имам жена и две деца. Всички ме обичат, да речеш че съм се дърлял с някой за пари ли, любовници ли или некоя крива дума-не” цветно разквазваше Рики. Има и версия за случилото се. Преди време синът му се сдърпал с негов приятел, с който се занели още от детската градина. „Кат не може на него, решил да го върне на бащата”, допълни Рики и заключи „Лапешка работа”. За него случаят е ясен, още повече, че капачката на бутилката с която е била полята колата била оцеляла и отпечатъците били по нея. Що се отнася до хубавичкото БМВ 320 инжекцион, македонецът го изпрати в историята с цветното „Е*ем пичка му лелина, здраве да има”. Още повече певецът щял да се маха от Хасково, тук плащали твърде малко. Пеел отвреме на време в кръчмата, защото собственикът му бил приятел, но след този инцидент с ангажиментите му свършило.

Г.Христов

Това останало от БМВ 320 инжекцион
Рифки Зифури-Рики прие философски случилото се
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини