Конспирация на Кеворкян препоти Бойко Борисов

Бившият премиер Бойко Борисов бе кеворкиран в тв предаването "Всяка неделя". Въпреки че не му бе зададен въпрос за СИК, за какъвто настояват протестиращите пред студиото активисти на "България без цензура", той бе вкаран в неудобна ситуация, свързана с двамата го напуснали депутати."Дали не е твой замисъл? Пускаш двама, елиминираш Волен", започна Кеворкян да пита, след което Борисов довърши в дует: "И БСП и ДПС отиват на вот на доверие!" Последва кратко мълчание, придружено с тънка усмивка от страна на Бойко Борисов. "Има го това", процеди експремиерът. Усещайки, че е кеворкиран, той опита да се измъкне по някакъв начин от ситуацията, но успя само да добави: "Не виждам никакъв смисъл да не ги коментираме тежките неща в държавата, а да влизаме в конспирация."

Борисов все пак изрази неудовлетворение от шума покрай напусналите го депутати. Той призна, че го е яд за Светлин Танчев, "защото има потенциал това момче" и направи сравнение с Христо Бисеров: "Говори се, че ГЕРБ се руши, а в същото време пада зам.-председателят на ДПС и Народното събрание за крупна корупция. И повече не се говори!"

Бойко Борисов обясни, че отдавна очаквал черни облаци над Бисеров. "Предчувствал съм, че когато предаде СДС, обърна се и работи с ярост - като еничар, срещу СДС, а и срещу мен после, съзнавах, че рано или късно ще излезе истинската му същност." Той обаче не успя да отговори убедително на въпроса защо не е спрял далаверите на Бисеров, когато е имал държавния ресурс зад себе си.

Председателят на ГЕРБ продължи да демонстрира пренебрежение къмпротестиращите активисти на "България без цензура". Той е категоричен, че гражданското движение е поредната патерица на ДПС и служи единствено за допълнителни доходи на демонстрантите, които се включват в публичните акции на Николай Бареков.

Източник: Блиц

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини