Делян Добрев: Ще продължим започнатото обновяване и развитие на Ивайловград

Водачът на листата на ГЕРБ за Хасковска област Делян Добрев се срещна с членове и симпатизанти на партията в Ивайловград, те го посрещната с овации в препълнената зала на читалището.

“Ще продължим започнатото обновяване и развитието на града и общината през следващите години“, гарантира пред множеството Делян Добрев.

Един милион 650 хиляди лева отпусна държавата за построяване на новото крило на училището в Ивайловград. Общината работи и по редица проекти финансирани от Европейския съюз, припомни Добрев. Той каза още, че договорените евросредства за България за следващия програмен период са общо 32 милиарда лева, заедно със собственото финансиране. Това са средства, които ще помогнат на българския бизнес, земеделие и общините, за да живеем в една по-приятна среда, подчерта Добрев.

Преди това той се срещна с представители на бизнеса и концесионери на кариери за гнайс.

Часове преди срещата в читалището първа копка на реконструкция на ОДЗ Ивайловград направи Красимир Стефанов вторият в листата на ГЕРБ в региона. Модернизацията е по проект на “Оперативна програма регионално развитие”. Само за два месеца децата на Ивайловград, ще разполагат с най-съвременното детско заведение в региона. “Закъснели сме доста, спрямо другите общини, но съм уверена, че с темпото, с което вървим ще успеем да наваксаме пропуснатото. Щастлива съм, че първият ни проект по програмата е свързан именно с осигуряване на подобаваща материалната база за нашите деца.” – каза кметът на община Ивайловград Диана Овчарова. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини