GALAXY S 4 – за по-богат, по-лесен и по-пълноценен живот

Късно снощи Samsung Electronics  представи четвъртото поколение от серията GALAXY S – GALAXY S4. Той е направен така, че да разбира кой са важните неща в живота на потребителите и да ги преобрази.

Стилният и иновативен смартфон прави всеки момент значим; разбира колко са важни отношенията помежду ни, като ни позволява наистина да се свързваме с приятелите и семействата си; вярва във важността на безпроблемното изживяване, като прави живота ни лесен и ни помага, като винаги се грижи да се чувстваме добре.

GALAXY S 4 разполага с първият в света Full HD Super AMOLED дисплей, за да показва изображенията по най-добрия начин. 5-инчовият му екран има 441 ppi за впечатляващо изживяване. Освен това, GALAXY S 4 използва Gorilla® Glass 3* на Corning, , което го превръща в издържлив партньор за всички приключения, които животът ни предлага.

Оборудван с мегапикселова камера, GALAXY S 4 разполага с функция „Dual Camera”, която позволява на основната и предната камера да заснемат снимки или видеа едновременно. С изключителните режими Drama Shot”, който позволява да видите цялото действие в една продължителна времева линия и “Sound & Shot”, който съхранява глас и звук едновременно със самата снимка, гарантират, че специалните моменти са запазени по възможно най-реалистичния начин. Значимите моменти сега могат да бъдат съхранени автоматично и във фото албум с новата функция “Story Album”.

С функцията “Group Play” можете да се радвате на музика, снимки и игри заедно с хората около себе си, без дори да ви е необходима Wi-Fi точка за достъп или мобилен сигнал. Опцията “Share Music” дава на потребителите възможност да слушат една и съща песен на няколко телефона в синхрон, за да създадат най-добрата парти атмосфера.

GALAXY S 4 сближава хората, като побеждава езиковите бариери. Той превръща международните пътувания в удоволствие с функцията “S Translator”, която осигурява моментален превод чрез текст или глас в приложенията, включително текстовите съобщения, e-mail и ChatON.

Новата версия на GALAXY S поддържа HSPA+42 Mbps и LTE, което означава, че независимо къде в света се намирате, можете да разчитате на перфектна връзка. LTE версията поддържа до 6 канала, което позволява връзка във всички зони с LTE покритие, както и глобален LTE роуминг.

Вече е възможно да контролирате телефона си само с поглед, чрез “Samsung Smart Pause”. Когато гледате видео, то спира, ако погледнете встрани и продължава, когато отново погледнете дисплея. “Samsung Smart Scroll” ви позволява да движите браузъра или своите имейли нагоре и надолу, без да докосвате екрана.

Друга интересна функция е “Air View”, която позволява на потребителите да посочат с пръст, за да се зареди бърз преглед на съдържанието в имейл, S Planner, галерия изображения или видео, без да се налага да ги отварят. С “Air Gesture” можете да смените песен, да движите нагоре и надолу уеб страница или да приемете повикване, като просто помахате с ръка.

Samsung Optical Readerправи живота дори по-лесен, като автоматично разпознава текст, визитна картичка или информация от QR кодове и осигурява практични функции като превод, разговор, текстово съобщение и търсене. А с помощта на ‘Samsung WatchON’ телефонът се превръща в дистанционно управление за системите ви за домашни забавления като телевизора, DVD плейъра и дори климатика. В допълнение, можете да се наслаждавате на разнообразно съдържание като телевизия на живо, кабелна телевизия и видео по поискване, базирано на изчерпателна информация, осигурена от EPG (Electronic Program Guide).

GALAXY S 4 може да ви информира за вашето здраве и състояние с помощта на новия софтуер S Health’. Комбинацията от вградени сензори автоматично следи вашите здравни показатели, за да ви помогне да подобрите качеството си на живот. Освен това, потребителите могат лесно да проверяват състоянието си чрез хранителен дневник, дневник за упражнения и проследяване на съня, за да останат здрави и във форма.

За допълнително удобство и грижа, ‘Samsung Adapt Display’ осигурява оптимално зрително изживяване, адаптирано за всеки вид приложение, а ‘Samsung Adapt Sound’ предлага оптимални нива и видове звук, персонализирани за всеки потребител.

Истинската красота на този телефон е в майсторски изработения му дизайн, който включва по-голям екран и по-мощна батерия без да е увеличен външния размер. Всичко това е събрано в невероятно лекото 130-грамово и 7.9 мм тънко тяло. Първоначално GALAXY S 4 ще бъде достъпен в два цвята – Black Mist и White Frost, а по-късно през годината ще се появи и в други варианти.

Samsung GALAXY S 4  ще бъде на пазара от второто тримесечие на годината в целия свят, включително САЩ в партньорство с AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon Wireless, както и US Cellular и Cricket. В Европа, Samsung GALAXY S 4 си партнира с глобални мобилни оператори като Deutsche Telecom, H3G, Orange, Telefonica, и Vodafone.

Ако все още не сте избрали страна в битката между Samsung и Iphone, следващата снимка може и да ви помогне да вземете по-бързо решение.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини