Броим последните часове до новия Galaxy S4

Едно от най-важните събития в света на новите технологии ще се случи утре (14 март), по нюйоркско време. На Global Unpacked Event ще бъде представен най-новият модел на мобилните телефони Samsung - Galaxy S4. От фирмата вече публикуваха снимка, показваща част от продукта.

Фотографията е в сянка и разкрива съвсем малка част от новия мобилен телефон. Потребителите на марката споделят, че снимката изключително много прилича на тези, които са били публикувани в китайски форум вчера, с твърдението, че това е новия S4.

Мобилното устройство много прилича на хитовия Galaxy S3, с малката разлика, че е по-голямо като размери. Според информацията във форума дисплеят е с резолюция 1080p, работи с операционна система Android 4.2.1 и разполага с 1.8GHz Universal5410 процесор, както и с 2GB RAM памет.

Според „The Verge”, който първи публикува снимките на новия телефон, Universal5410 е кодовото име за Exynos Octa 5410, осемядрен процесор с четири ядра от типа A15 за по-голяма мощност и четири ядра от типа A7 за повече енергийна ефективност.

Най-новите показани снимки не приличат на тези, които публикуваха от SamMobile през януари, на които ясно се вижда, че мобилното устройство има бутон отпред.

Събитието на Samsung - Global Unpacked Event, ще се състои в Ню Йорк и ще започне в 19:00 часа местно време (2:00 часа сутринта българско време) и макар че подробностите за мобилното устройство са обвиди в мистерия, се чуват различни слухове. В началото на седмицата се писа за “реещ се” тъч дисплей, който ще позволи на потребителите да изпозлват телефона без да се налага да го докосват. Едно  посочване с пръст, без докосване, на фотоалбум в телефона, може да покаже съдържанието му като снимки.  Другото, което може би ще умее новото чудо на технологията е да скролва екрана само чрез поглед. Телефонът ще засича погледа движението на очите на потребителя чрез предната малка камера.

От SamMobile споделиха, че друга информация, която са получили от вътрешен човек, е свързана с екрана. Новият Samsung ще тазполага с PHOLED екран, който е по-ефективен от стандартния OLED екран. Друго, с което се очаква да разполага телефонът, е 13-мегапикселова камера и опцията Samsung Orb, която ще дава възможност да се правят снимки от 360 градуса.

Друг слух е, че Galaxy S4 ще има безжично зарядно устройство, което ще използва стандарта Qi, поддръжан от Google и Nokia. От Samsung не са дали никаква официална информация относно детайлите на телефона.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини