Прерязаха гърлото на 56-годишен мъж, той оцеля

56-годишен мъж оцеля при зловеща вендета, след като младеж опита да го заколи, прерязвайки с нож гърлото му, съобщи БГНЕС. Инцидентът станал към 18 часа тази вечер в село Крупник, община Симитли.


При неизяснени за момента обстоятелства, младеж нападна и опита да пререже гърлото на 56-годишния Демчо Р. Младежът се приближил откъм гърба на Демчо, хванал го с лявата ръка през раменете, а с дясната прокарал ножа през гърлото му.

За негов късмет порезната рана не е дълбока, прерязани са само мускули на шията, трахеята и сънната артерия не са засегнати. Раненият е имал стари дразги с нападателя.

Пострадалият е загубил много кръв, веднага след инцидента е качен на лек автомобил и транспортиран до филиала на ЦСМП в Симитли. От там веднага е качен на линейка и в 18.40 е приет в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград.

Най-вероятно пострадалият ще бъде настанен в отделението по хирургия на МБАЛ, а ако състоянието му се окаже по-тежко от първоначалното, ще бъде транспортиран за София.

Полицията веднага пое опита за убийство, на този етап не е ясно дали нападателят е задържан или е избягал. Работата на полицията по тежкия инцидент продължава.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини