МВР: Калин е убит от приятел край язовира до Върбово

Снимката на Калин Георгиев във Фейсбук

Харманлийските криминалисти събраха достатъчно данни, че 36-годишният Ерол М е извършител на убийството на 23-годишния си приятел Калин Георгиев, съобщиха официално от МВР Хасково. Жертвата бе откарана в болницата от приятеля му, който първоначално твърдеше, че го е открил в безпомощно състояние в центъра на село Надежден.

От направената аутопсия стана ясно, че Калин е починал вследствие от задушаване, като преди смъртта му са нанесени множество удари по тялото и главата. В тази връзка са извършени процесуално-следствени действия в къщата, стопанисвана от задържания и прилежащите й постройки в село Надежден. В хода на претърсванията в гараж са открити 684 грама бяло прахообразно вещество, което при полеви наркотест реагира на амфетамин. От проведените беседи със задържания Ерол е установено и мястото, където най-вероятно е настъпила смъртта на жертвата, а именно – микроязовир, намиращ се на 500 метра от харманлийското село Върбово. В язовира полицейските служители са открили обувките и чорапите на жертвата. В кръвта му медиците установяват и количество дрога.

В БМВ-то на Ерол са открити дрехите на жертвата, завивки и следи от кръв. Разпитани са и свидетели, които са видели двамата във фаталната вечер. Ерол М. е задържан с прокурорска мярка 72 часа в следствения арест – Хасково.

Работата по случая продължава.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини