Добрев и Цветанов на живо от театъра по ТВ "Аида-Хасково"

За да участват в Конференция по проект "Маркет Контрол" в Хасково утре пристигат министър Делян Добрев, вицепремиерът Цветан Цветанов и Цветан Симеонов, председател на Българската търговско-промишлена палата.

ТВ "Аида-Хасково" ще предава директно от залата на театър "Иван Димов", от 15 до 17 часа. 

Това е заключителната конференция по проект „Маркет Контрол”, финансиран по Програмата за „Европейско териториално сътрудничество Гърция - България 2007-2013” .

На срещата ще присъстват: депутати, областни управители, кметове, посланици, дипломатическият клуб на търговските представители към посолствата в Р. България, председатели на Търговско-промишлените палати от България, Турция, Гърция и Великобритания, представители на бизнеса, браншови организации и медии.

По време на срещата ще бъдат представени посланиците, търговски съветници при Посолствата в България, както и представителите на чуждите пъртньорски организации.

Малко по-късно е срещата-дискусия с вицепремиера и министър на вътрешните работи на РБ Цветан Цветанов и с министъра на икономиката, енергетиката и туризма. Темата е ”Подобряване на бизнес климата с акцент към малките и средни предприятия (МСП) и сигурността – предпоставка за привличане на инвестиции”.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини