Елена от Брестовица отслабна наполовина

Елена сега. С Иван Гарабитов.

„Свалих буквално тялото на един човек от себе си. Сега съм 53, а бях 110 килограма, при моя ръст от 1.60 м. Смъкнах повече от наполовина теглото“,  с искрящи от радост очи, а и доза гордост, обяснява пълната си промяна Елена Кацарова. 24-годишното момиче от Брестовица, Пловдивско, е направо неузнаваемо след като в рамките на 8 месеца успява да отслабне с цели 57 килограма. И от 54-ти номер дрехи вече носи 27-ми – с новите манекенски размери може да облече всичко, което и харесва. Пълната промяна тя постига с българската методика за здравословно отслабване на Иван Гарабитов, заслужил треньор по борба, който през последните 7 години помогна на хиляди българи и чужденци да изхвърлят безвъзвратно излишните килограми.

„Много от хората не могат да ме познаят, разпитват ме как съм успяла така да се преобразя, все едно съм друг човек“, описва реакцията на околните Ели. Съпричастни на нейната история ще станат зрителите на предаването „Модерно“ по бТВ на 2 февруари.

Елена от дете страда от наднормено тегло. Килограмите непрекъснато се увеличават, идват и здравословните проблеми – високо кръвно, сърцебиене, безсъние, хормонален дисбаланс, депресия. Когато през януари 2011 г. кантарът отчита 110 килограма, момичето решава, че трябва да вземе спешни мерки. Вуйчо и дава телефона на Иван Гарабитов, взел го е от свой отслабнал приятел.

„Винаги ще помня датата 11.01.2011 година – тогава се срещнах с Гарабитов и се убедих, че трябва да приложа неговата методика“, казва Елена. Първо, тя започва 10-дневна програма за изчистване на тялото от токсини с натуралния дървесен сироп „Мадал Бал“. Играе и комплекс от упражнения, специално избрани от Гарабитов за нейното състояние. В център „Гарабитов“ в Пловдив прилага матрично-ритъмна терапия, за превеждане на болните клетки в хармоничен ритъм и премахване на дисбаланса в организма. За повече енергия, всяка сутрин тя стъпва върху специално направени бодлички – апликатори, които въздействат върху всички вътрешни органи, проектирани на ходилото. Това е един лесен начин, с който всеки може да разбере какво е общото му здравословно състояние. Елена вече спокойно стои върху апликаторите повече от 1 минута, а в началото едвам е издържала 10 секунди.

Тя прилага само 2 пъти по 10 дни за период от 8 месеца методиката за отслабване на Гарабитов. Ели не само сваля 57 килограма, а благодарение на комплексното въздействие на програмата кожата и не увисва, което е нормално явление при намаляването на голямо количество телесна маса с различни диети.

„Българите трябва да се гордеем с Иван Гарабитов, който е помогнал на хиляди хора да са щастливи, да заживеят пълноценно, без излишни килограми. Неговата методика е уникална и с това, че няма йо-йо ефект“, казва Елена. Вече година и половина тя поддържа 53 кг. Избягва да яде много, единственото удоволствие, което имала преди. „Организмът ми вече не иска големи количества храна и аз не му я давам. Това е другото съществено предимство на програмата – тялото „привиква“ към здравословен начин на живот“, обяснява момичето.

И докато преди Елена винаги е търсила най-тъмния ъгъл в заведенията, сега е в центъра на вниманието, сега е звезда, пример за подражание, с рекордното си отслабване. „Вземете се в ръце и намалете килограмите си, защото не знаете какво изпускате, не знаете колко е хубав живота, какво щастие е да имаш нормално тяло“, съветва Ели хората с наднормено тегло. 

Катя Стайкова

Елена преди 2 години.
Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини