Стартираха проявите, посветени на 55-тата годишнина на СОУ "Л.Каравелов"

С премиерата на филм за СОУ "Л.каравелов" стартират проявите за отбелязване на 55-тата годишнина от основаването на училището

Премиерата на филм, посветен на 55 -годишния рожден ден на СОУ "Любен Каравелов" в Димитровград се състоя днес в Градска библиотека"П.Пенев".

Лентата е дело на членовете на клуб "Аз, фотографът", работещи по проект УСПЕХ, а това бе първата тяхна изява за 2013 г.

Филмът се казва "Път през годините" и е само една малка страничка от историята на нашето училище, подчерта в словото си преди прожекцията ръководителят на клуба и гл.учител Живко Русев.

Той допълни, че проектът е побрал в себе си малко думи, но много топлота, човечност и емоции- всичко онова, което представлява СОУ "Л.Каравелов".

Животът в училището е неподправен и истински, с младежко очерование и мечти, и точно това искахме да представлява самия филм, убеден бе още Русев.

Гости на проявата бяха ръководителят на проект УСПЕХ за Хасковски регион и шеф на Образователния инспекторат Иван Панайотов, експертът Христина Боева, ръководството на училището, преподаватели и много Каравеловци.

Гости на премиерата бяха шефът на РИО на МОНТ Иван Панайотов, експерти, преподаватели и ученици
Ръководителят на клуба и гл.учител Живко Русев

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини