Правителствения Еърбъс се разпадна пред погледа на Плевнелиев,

Облепиха със сребристо тиксо правителствения Еърбъс пред погледа на президента Росен Плевнелиев, министрите Лиляна Павлова и Ивайло Московски, както и пред представители на бизнеса и журналисти.

Преди официалната визита на държавния глава и българската делегация в Австрия спешният ремонт бе извършен направо на пистата, допълва "Стандарт".

Сребристо тиксо и няколко минути търпение от страна на персонала в самолета решиха проблема с падащо табло над главата на един от бизнесмените, придружаващи президента. Капакът придържаше маските, които падат в случай на разхерметизация на машината. Ако таблото не бе залепено, уредът щеше да виси в самолета през целия полет.

Пътуването на президента бе само дни след като премиерът Бойко Борисов обяви, че закупеният на многократно по-висока цена от предходния кабинет самолет е под всякаква критика. Министър-председателят дори си носел масичка, за да не се разлива кафето му. Експремиерът Сергей Станишев тогава контрира: "Като не му харесва, да не го ползва".

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини