Бургазлия пийнал на обяд и убил жена си

63-годишен мъж се предаде в полицията в Бургас, след като уби жената си.
От областната дирекция в морския град съобщават, че той е потърсил сам органите на реда вчера следобед. Пред МВР служителите обяснил, че идва да се предаде, тъй като „вероятно е убил жена си".

Полицейските служители придружили Андрея Влаев до домашния му адрес, където изчакали екип на „Спешна медицинска помощ", който констатирал смъртта на съпругата му - 55 годишната Валерия Влаева.

Мъжът обяснил, че с жена му седнали да обядват, като той изпил една малка ракия и две чашки бира. Между тях избухнал битов скандал, след който Влаев със спортна гира ударил Валерия два пъти по главата.

Виждайки отпуснатото на земята тяло на съпругата си, Андрея своевременно отишъл до Второ Районно управление „Полиция" - Бургас, съобщил за инцидента и се предал.

По информация на burgasinfo.com убитата се е занимавала с ясновидство.
Дълги години тя е водила рубрика "Валя отговаря" в един от бургаските вестници, където е давала съвети.

Според съседи на семейството двамата често се карали, макар Валя да правела всичко възможно, за да угоди на мъжа си. За никого не било тайна, че тя вадела парите в семейството, защото заради ясновидските й способности пред вратите им винаги имало тълпи от желаещи да надникнат в бъдещето.

Работата по случая продължава от служители на сектор „Криминална полиция".

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини