Напечена шофьорка атакува паркинга на паяка. Преглед на регионалния печат

Напечена шофьорка атакува паркинга на паяка, челно заглавие на първа страница в „Новинар юг”. След като цял ден не потърсила колата си, вдигната с паяка, късно вечерта дамата срязала с клещи телената мрежа на наказателния паркинг, качила се във возилото си и отпрашила. Куриозът бил заснет от охранителните камери. Въпреки че идеята да прецакаш паяка е примамлива, триумфът й не траял дълго, защото веднага била сигнализирана полицията. Номерът на колата бил записан, така че нямало мърдане. Името на войнствената дама не се съобщава. Но пък напече здраво и никой не е застрахован.

Хасково пак с жандармерия, заглавие над главата в броя. Закритото преди 3 години жандармерийско подразделение отново се връща в областния град. То вероятно ще бъде настанено в сградата на областната дирекция на МВР.

Синята зона с още 35 места от вчера, акцент със снимка от първа страница. Става дума за паркинга зад „Райфайзенбанк”.

Чакат отлив на турски студенти в Медицинския, водещо на 2-ра. Заради отказа на Турция да признава българските дипломи вероятно ще пострада филиалът на Тракийския университет в Хасково, който разчита на студенти от южната ни съседка. Според турската страна в България студентите си купуват изпити и дипломи, вместо да се обучават. Това, ако не е цялата истина, е доста близо до нея.

Арестуваха за грабеж сводник и проститутка, акцент от 3-та. Сашо Бурунджията и 22-годишната му проститутка Айше нападнали и обрали македонски шофьор на Пети километър.

„Хасково” се стяга за „Б” група, водещо на спортната страница. Бизнесът обещал да помага с пари на футболния клуб, думите са на заместник кмета Минко Ангелов.

Нещата не се решават с удряне по масата, заглавие на интервю с председателя на районния съд в Димитровград Иван Маринов, на 7 страница.

22-годишен се удави в язовир до Нова Надежда, анонс над главата в „Хасковска Марица”. Божидар Стефанов от хасковския квартал „Република” се удавил в язовир „Янковец” привечер в събота. Става дума за нещастен случай, категоричен е съдебният лекар.

Агенцията по храните погна магазините за риба, водещо заглавие първа страница. Това е рутинна за сезона акция, коментират от Агенцията. Засега обаче са глобени само продавачи на дини и пъпеши на нерегламентирани места.

146 души укрили данъци за над 3 милиона лева, водещо на 2-ра. Инспектори от Хасково имат голяма заслуга за разкриване на измамите, допълва изданието.

287 напират за 20 места в митницата, водещо заглавие на 3-та. За вчерашния изпит в УНСС Хасково, където мераклиите решаваха тест.

Болен от Паркинсон брои 100 лв. за илачи, темата на 4-та. Според Стоянка Милушева от Хасково, която купува лекарства за възрастния си съпруг, медикаментите не са поевтинели, напротив, поскъпнали са.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини