Батков уволни Сираков и Стоилов

Собственикът на Левски Тодор Батков уволни изпълнителния директор на клуба Наско Сираков и старши треньора Станимир Стоилов. Триото бе на среща в кантората на адвоката, която продължи около 20 минути.

След излизането Сираков разкри пред насъбралите се журналисти новината.

"Срещата премина нормално. Новината е, че вече не сме изпълнителен директор и треньор на Левски. Специално за мен, аз мога да кажа, че четири години се старах да работя по най-добрия начин за клуба. Бяхме се разбрали, когато г-н Батков прецени, че няма нужда от мен, да ми каже.

Стискаме си ръцете и наистина така и стана в този момент. Определено нямаме никакви претенции нито към ръководството, нито към клуба като цяло. От мен лоша дума за Левски няма да чуете, мисля, че и от другата страна също няма да се чуят. Това е новината. До края на седмицата ще дадем пресконференция да отговорим на въпросите ви", допълни вече бившият изпълнителен директор на Левски.

Станимир Стоилов потвърди думите на Сираков, че двамата ще говорят след мача с ЦСКА.

Вечното дерби е насрочено за събота. В предпоследния кръг ЦСКА приема сините на "Българска армия".

Почти сигурно в оставащите два кръга отборът ще бъде воден от помощниците Емил Велев и Цанко Цветанов, а промените в Левски става само три дни преди вечното дерби с ЦСКА.

"Лоша дума няма да кажа, пожелавам успех на Левски. Така е преценил собственикът, така е постъпил", каза Сираков пред събралите се журналисти.

Един от най-спряганите варианти за заместник на Мъри е Вили Вуцов.
Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини