Педофили дебнат в jivotno.com

Педофили „под прикритие” атакуват подрастващите в популярни детски сайтове за игри

Педофили се набутват в детските сайтове за игри и запознанства, за да търсят лесни жертви алармират от ГДБОП.

Най-често извратеняците използват jivotno.com, защото децата го обичат, заради занимателните игри и виртуална ферма, за която да се грижат.

Идеята му е прекрасна, но педофилите масово влизат под различни профили в него. Предлагат приятелството си на децата, говорят си по скайп безобидно, до момента , в който подвеждат невръстните да правят стриптийз пред камерата или да гледат перверзиите им с изнудване и заплахи.

Подобна стратегия използвал арестувания в Пловдив педофил през миналата година., а преди месец Иван Лойков получи присъда в размер на 2 г. и 8 м. понеже повече от година в jivotno.com играл ролята на дванадесетгодишно момченце. Направил си четири профила, чрез които се сприятелил с 870 деца – всичките между 7 и 11 г.

След като ставали достатъчно близки и комуникирали по скайп и ги принуждавал да го гледат как маструбира, а друг ненормалник ги манипулирал да му правят стриптийз, разкрива шокиращите подробности вестник „24 часа“.

Лойков е арестуван след сигнал на бдителна майка на 9-годишно момиченце. Маниакът го подвел да прави стриптийз и го заснел с камера. После използвал компромата, за да го изнудва. Заплашвал го, че ще намери училище му и ще го убие.

Най-стряскащото е, че това е сайт за много малки деца. Родителите не се безпокояли, защото невръстните общували уж само с хлапета на тяхната възраст. Специалистите апелират към родителите да се стараят да накарат децата им да общуват с тях. и те да споделят какво правят в интернет.

В отдела за компютърни престъпления на полицията може да се дават оплаквания за детска порнография. Това може да стане и на адрес cybercrime.bg , където жалбата може да бъде и анонимна.

Междувременно наши специалисти са изобретили “умна“ флашка, която може да „обискира” компютъра с памет 500 гигабайта за час и да залови порното. Досега проверката ставаше ръчно като се губеха ценни седмици и месеци в борбата с педофилите.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини